Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire jó a GyK-s önsajnálat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó a GyK-s önsajnálat?

Figyelt kérdés

Mikor kiírja valaki (általában lány), hogy szegénynek nincs párja, és ez igen rosszul érinti őt... ám teljesen egyértelmű, hogy csak sajnáltatja magát, mert "nem akar ismerkedni". Nem mondom, hogy aki párkapcsolatra vágyik, annak bárkivel össze kellene jönnie, abban viszont biztos vagyok, hogy aki esélyt se ad valakinek, hogy megismerjék egymást, csak mert "nem akar itt ismerkedni", annak igazából nem is olyan fontos a párkeresés.

Főleg olyanok válaszát várom, akik írtak ki ilyen kérdést, ám ha valaki ismerkedni akart velük, egyből visszautasították/vissza se írtak neki.

2017. aug. 30. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
szoval te sok csajra irtal itt ra, es senki nem akart veled ismerkedni? egyebkent ilyenkor altalaban csak tanacsot varnak a kerdes kiiroi, hogy esetleg mit csinaljanak maskepp, vagy megerositest, hogy nem bennuk van a hiba, mert miert ne tehetnenek fel olyan kerdest, amilyet akarnak? ha nekik szerelmi banatukban ez esik jol... meg mindig normalisabb szint mint az orokervenyu "szerintetek tul kicsi a farkam?" kerdes. azert meg szerintem senkit nem kell hibaztatni, mert az internetet nem tarskeresesre hasznalja, mert teljesen mas, mint eloben, a lanyoknak/noknek meg fokozottan veszelyes. ez egyebkent sem tinder, vagy elittars, sosem volt a gyk egy tarskereso oldal attol, hogy sokan ra akarjak eroszakolni ezt a szerepet... itt pl. en sem ismerkedek tarskereses celjabol senkivel, es hozzatennem, hogy a legtobb pasi nem is baratnot keres itt, csak dugopajtit, szoval errol ennyit.
2017. aug. 30. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Általában vagy tanácsot kérnek, vagy kiírják magukból a bánatukat, nem azért írnak ki kérdéseket, hogy párt keressenek.

Plusz ilyenkor legalább ötvenen írnak rá egy lányra, mindd ugyan azzal a szöveggel. Hogy döntse el szerencsétlen kivel beszélgessen és ki akarja csak simán megdugni?

2017. aug. 30. 17:49
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Igazat adok az előttem szólókkal.

Írtam én is itt egy sráccal, sajnáltatta magát rendesen, hogy nincs barátnője. Épp ezért minduntalan össze akart jönni velem, hiába mondtam neki, nem jön be.

2017. aug. 30. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Részben igaza van a kérdezőnek is és a válaszolóknak is. Ha szegényre 20an ráírnak nyílván nem tud mindenkinek viszaírni, és elég zavaró is lehet. Viszont az is jogos hogy aki tényleg magányosnak érzi magát és vágyik valakire nem utasítja el a másikat csak úgy ismeretlenül. Azért elég rosszul tud esni ha beszélgetni/barátkozni szeretnél vele, segíteni neki, erre ő bunkó mód leráz..
2017. aug. 30. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha nyugtatják csak méglejeb megy, bár ha hirtelen hoszábas zod h ő a hibás mindenér öngyi lesz szóval :D
2017. aug. 30. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
GyK-n egy olyan férfit találtam, akivel NORMÁLISAN el lehet beszélgetni. Nem erőszakolja rám, hogy mutassak képet magamról, nem kér el semmi elérhetőséget.(tudja, hogy kislány vagyok) Barátkozunk, de csak itt. Leírjuk a bánatunkat, örömünket ennyi. Így is lehetne csinálni. De sok b*szni kedvelő van itt.
2017. aug. 30. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Le lehet pontozni, nem tudom ti vagy én tudom a pszichés dolgokat jobban..
2017. aug. 30. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
Mert könnyebb azt hallani, hogy "igen drágám, nagyon szemetek a pasik, én se találok egy normálisat 6 éve", mint hogy "bszki ha lenne valami kis személyiséged, meg nem csak a pi.dat meresztenéd egész nap, akkor talán kellenél valakinek". Nyilván, hogyha kiírsz egy kérdést, tegyük fel "miért szemetek a pasik?", akkor elsősorban olyan nők fognak írni, akik szintén ezen a véleményen vannak. Szóval nyugtatgatják egymást meg osztoznak egymás nyomorán, ettől kicsit kevésbé érzik szerencsétlennek magukat. Meg amúgy az ilyen kérdések fele kamu vagy provokáció.
2017. aug. 30. 20:26
 9/12 anonim ***** válasza:
A ledvencem az volt, aki kiirta h ot senki nem ismeri igazan, ez neki mennyire fajdalmas,(a vilag osszes fajdalmaval ovezve a sorait termeszetesen), utana rairtam, h szerinte mitol lehet ez? Milyen stilust kepvisel, stb stb, valasz: Haha vicces vagy, ugyae tudod leg, van pasim... *facepalm* 😅😂😅😂😂🤣🤔 what the...
2017. aug. 31. 06:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Arra jó nekik, hogy addig se kell változtatni semmin.
2017. aug. 31. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!