Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, lehet ennek jövője?
Én 17 éves vagyok Magyarországról,
2 hónapja megismertem egy olasz srácot egy nyelvtanulós oldalon, ő 23
Azóta minden nap chatelünk, és megkedveltük egymást
Szerintetek lehet ennek jövője? (Korkülönbség, távolság miatt) ja és annyi hogy nekem az az álmom hogy Olaszban éljek egyszer
"Olaszországban aszály van, és kínlódnak a menekülthullámmal..."
LOL :D igen, tömegével vándorolnak be az olaszok hozzánk, és nem a magyarok húznak nyugatra. logikus érvelés
Nos, egy MMORPG játékon keresztül ismertem meg egy párt, akik úgy a játékban összejöttek. Mármint szerelmesekként viselkedtek, de nem találkoztak. A pasi Írországban élt, a csajszi Malajziában. Kb. 2012-ben "jöttek össze." Én is azt hittem, hogy csak annyi lesz a kapcsolat, hogy a csajszi lehúzza játékon belül a pasit... Erre az utóbbi félévben rengeteg közös képet töltöttek fel Facebook-ra, ahol együtt vannak fizikailag is. Egymás mellett, akár otthon, akár étteremben. Csodálkoztam... :D
Szóval bármi lehet. Az viszont biztos, hogy az utazás drága, sok időt elvesz, és ha oda akarsz költözni, akkor fel kell adnod az itteni életedet. Nagyon ritkán látod majd a családodat, barátaidat.
Az viszont biztos, hogy első alkalommal nem én utaznék, hanem neki kellene jönnie. Ha már párszor volt nálatok, és kölcsönös a szimpátia, azután mehetsz te is fiatal lányként.
21/L
Mondta hogy o is kedvel engem es egyszer szeretne talalkozni
Aranyos dolgokat is ir/mond
Nem abbol mondta, ha ugy lenne nem mondta volna azokat amiket
Jogot tanul az egyetemen
Lehet, hogy "durván" fog hangzani és sajnálom, de ez az igazság: Ez NEM egy mese! Ne fűzz túl sok reményt ehhez, mivel ritkán jönnek be.
Inkább személyesen ismerkedj és személyesen is folytasd azt.
Természetesen nem azt mondom, hogy lehetetlen, de kicsi rá az esély. Hogyha tényleg szeretitek egymást, és kitartóan "küzdötök", akkor lehet jövője, de ez macerás dolog és nem gondolnám, hogy van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!