Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írtak rám, ha van barátjuk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írtak rám, ha van barátjuk?

Figyelt kérdés

Gólyatáborban megismertem jó pár lányt, kettővel elég sokat beszéltünk, érzékeltem is, hogy gyakran keresték a szemkontaktust előtte.

Az egyikről azt kell tudni, hogy majdnem 2 éve van barátja, kérdeztem is róla, de szűkszavú volt, nem is említette volna nekem magától szerintem, lányokkal beszélt, hogy mióta vannak együtt, első kapcsolat meg ilyenek. Elején nagyon sokszor rám mosolygott, és este is sokszor odajött hozzám beszélgetni. Aztán utolsó nap amikor másik lánnyal is sokszor beszéltem, mintha kicsit kerülte volna az egész szemkontaktust is, de azért volt, hgy beszéltünk, távozáskor meg is ölelt. Aztán aznap délután írt, hogy hazaért, és minden rendben, nem akartam zavarni, ezért lerendeztem annyiban, hogy majd beszélünk még évkezdés előtt, erre azt válaszolta : "Állok elébe :)"

Másik lány pedig délután írt, neptunnal kapcsolatban, és elkezdtünk beszélgetni, elég közvetlen volt ő is. Pedig jó ideje van neki is barátja...

Mindketten távkapcsolatban lesznek, de én nem akarok semminek sem az elrontója lenni, és 3. félként beavatkozni akármibe. Nagyon rendes lánynak tűnnek, lehet csak én értem félre az egészet?

2017. aug. 28. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég ha haverkodsz velük ilyen esetbe. Nekem ilyen haverjaim vannak a gimiben. Mondj le bármilyen érzésed van velük kapcsolatba de azt kezeld havernak. Később ha nagyon jó barátság alakul ki valamelyikkel akkor már simán lehet belőle szerelem is ha dobja a barátját. Nekem ez a taktikám idáig de letojom a dolgot mivel senki sem kell ha már 1 éve nincs senkim.
2017. aug. 28. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért mentek gólyatáborba, hogy ismerkedjenek a leendő csoporttársakkal, hogy ne úgy kezdjék az évet, hogy senkit sem ismernek. Ezért barátkoztak veled is. Ezért is írtak pl. neptunnal kapcsolatban.

Szóval én ebbe még semmit sem látnék bele.

Persze nem kizárt, hogy tetszel is nekik, mint férfi. De én nem erre gondolnék először. Lesz még rengeteg idő arra, hogy ez kiderüljön.

2017. aug. 28. 12:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Pontosa, én is ismerkedés miatt mentem gólyatáborba, nagyon megbántam volna, ha nem megyek el.

Nagyon kedves ez a két lány,nekem is az első szempont az, hogy barátok legyünk, aztán majd ki tudja!

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még gondolatok!! :)

2017. aug. 28. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem már csaltak így meg valakit... Szimpla beszélgetéssel kezdődött.
2017. aug. 29. 06:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom :D csak ovatosan. En is ismerkedni mentem GTbe es vegul megismertem a toxikologiat :D meg engem is az egesz egyetem (nem 2 sortol doltem ki, mielott jonnek a kampo rambok). Szoval ja :D a neptun ossze fogja hozni mindif az embereket, foleg jo memek keszitesehez, ok az ivasra, vagy csak egy kis szentsegelesre a csoportban. De komolyra forditva a szot: szerencses vagy, hogy teged szurtak ki. Valoszinuleg aki meg is olelt, egy elegge belsoseges kapcsolatokat szereto lany lehet, aki nagyon felt a maganyfol. A masik pedig egyreszrol nem akart bunkonak tunni, h csak amiatt irt, masreszrol ismerkedni is szeretne :D de nem pasi, csak barat szinten
2017. aug. 29. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!