Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk számotokra ez kiábrándító?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk számotokra ez kiábrándító?

Figyelt kérdés

Adott egy lány aki egész rendes, jól tanul, szeret olvasni stb. Viszont ha alkalma nyílik rá (nem heti rendszerességgel)akkor szereti igazán elengedni magát. Értem ez alatt hogy iszik elég rendesen( de nem hányásig) és cigizik (de egyébként nem szokott). Számotokra ez kiábrándító lenne? Egy részeg lány nagyon gáz? Főleg úgy hogy ki sem néznétek a lányból mert általában visszafogott.

(Nem rólam van szó csak kiváncsiságból kérdezem)

2017. aug. 27. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ritkán csinálja, és azért képes ko trollálni magét részegen, akkor nem gond. Bér szerintem ilyet inkább csak barátnők előtt tegyen, hogy csutak részegre issza magét. Én se iszom gézosra magam idegenek előtt, max a nagyon közeli baráti kör előtt. Bulis cigi sem géz, én is szoktam buliban néha cigizni, pedig amúgy nem szoktam.
2017. aug. 27. 12:37
 12/18 DollarDog ***** válasza:
Cigivel nincs gond, piával is csak akkor van gondom ha a csaj csutak részegre issza magát! Igyon mert érezze jól magát, csak azért mértékkel!
2017. aug. 27. 13:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk jó lenne tudni, hogy 12, 14, 16 vagy esetleg 18 évesről van e szó...
2017. aug. 27. 13:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Kiderülne hogy csak 13 😂😂😂
2017. aug. 27. 13:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem bejonne mert ugyanilyen vagyok csak fiuban. 😏
2017. aug. 27. 13:56
 16/18 A kérdező kommentje:
16
2017. aug. 27. 14:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem 16 évesen mindenkibe megvan ez :D

De tényleg, még aki nem iszik, így haverok közt egy sört a kezébe nyomsz megissza, ha lány azok meg 1 kis pezsgőt fogadnak el inkább, ebbe a korba még az antialkoholisták is isznak :'D

2017. aug. 27. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Engem szemely szerint nem zavar, amig a cigi tema nem olt nagy hangsulyt. Ha intelligens vagy, akkor sokkal nehezebb az eleted. En is rengetegszer kivantam, hogy barcsak egy idoota barom lehetnek mint a tobbi es gondatlanul elhetnem a mindennapjaim... En nem itelek el senkit emiatt

20/f

2017. aug. 29. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!