Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Loveeeeeeeeee kérdése:
Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Sajnos a szerelemben nem nagyon volt sohasem szerencsém.. Akiknek én tetszettem sajnos én nem tudtam irántuk úgy érezni, akik iránt pedig én éreztem valamit, azokkal sajnos valahogy sohasem működött a dolog. Ebből adódóan sajnos komoly kapcsolatom még nem volt.. Ez engem nem zavar de attól tartok ha egy fiú ezt majd meghallja furcsálni fogja esetleg emiatt nem fog kedvelni. Nem vagyok csúnya és egy kiàllhatatlan valaki sem, csak nem vágyok hajlandó már egy két randi után lefeküdni valakivel.. Talán kicsit nehezen kapható vagyok..
Ti kit gondoltok, belőletek ez milyen reakciót vált ki?
2017. aug. 26. 23:35
1/8 anonim válasza:
Azt, hogy egy normális csaj vagy.
2/8 anonim válasza:
Azt, hogy teljesen normális, ne meg azt is, hogy hatszáz privátot kapsz
17/f
3/8 anonim válasza:
Nem ciki, sokan nem szerencsések a szerelemben... nézz körül pl itt. :D
4/8 Stark2000 válasza:
Nem, nem ciki. Szerintem pont azokból a lányokból kéne több, akik nem hajlandóak lefeküdni a második randi után..
5/8 anonim válasza:
Én is pontosan ilyen helyzetben vagyok és ez egyáltalán nem ciki. Az hogy emiatt ne kedvelne egy srác az őt írja le, ugyanis nem mindenkinek adódik meg, hogy 13 (direkt írtam ilyen fiatalt) évesen megtalálja a nagy szerelmét vagy egyáltalán a szerelmet. Szóval ezzel arra akartam kilyukadni, hogy van akinek több jön össze van akinek kevesebb, de emiatt nem kell elítélni senkit. :)
6/8 anonim válasza:
Dehogy ciki, teljesen normális. :) Én pont hogy szeretem, ha a szeretkezésre várni kell, viszont emellett ne add az elérhetetlen nőt, akihez hozzászólni is bűn. :D
7/8 anonim válasza:
Nem ciki , ez pont jó , hidd el ha nem lennék még 15 akkor ismerkednék veled :) , az én ideálom pont az ilyen normális lányok mint amilyen te is vagy :)
8/8 anonim válasza:
Ez sosem gond, ha valaki nem konnyu veru 😅 Legalabb akivel tenyleg osszejossz eloszor, sokkal buszkebbnek erezheti majd magat :D es neked is jobb erzes lesz, mintha a buntudatod kene hallgatnid magadban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!