Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok véleményére vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok véleményére vagyok főleg kíváncsi. Szerintetek jól néz ki?

Figyelt kérdés

Szeretném befehéríteni a hajamat. De nem tudom, hogy lányoknak ez mennyire okés. Mármint nem vagyok abszolút piperkőc, semmi ilyesmi, de kíváncsi vagyok. :)

Ilyen "My Chemical Romance" stílusúra, vagy a "13 Reasons Why"-ból Alex hajára gondoltam. :D

2017. aug. 25. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én inkább valami színeset díjaznék, kéket vagy lilát :) De ha tudod viselni, jó áll, akkor miért ne? :) Ha neked tetszik, akkor csináld meg. Elvégre most az egyszer vagy fiatal :)
2017. aug. 25. 22:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Nézd ha ki szeretnéd próbálni,próbáld.Egyszer élünk. :D
2017. aug. 25. 22:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha sukár akarsz lenni ( [link] akkor hajrá.

Ha nem, akkor ne.

Szerintem nem néz ki jól, kb. ilyen jut róla eszembe. Alex haja nekem is tetszik, de nem áll mindenkinek jól és sokan igénytelenül csinálják meg, nem veszik figyelembe, hogy mi áll nekik jól és hagyják lenőni. Szerintem hagyd az eredeti hajszínedet.

2017. aug. 25. 22:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Igényesen csináltatném meg. :) Az egyik ismerősöm mester fodrász, töb díjjal. Ő megcsinálná. :)
2017. aug. 25. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Amúgy csináltasd meg. Te szeretnéd, úgyse tudsz mindig mindenkinek megfelelni.

Személyes példa: egészséges, derékig érő, szőke hajam volt. Mindenki mondta, hogy ne vágassam le. Megcsináltattam, azóta csak dicséret érkezett.:D

2017. aug. 25. 23:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Lesz még az fehér magától is...
2017. aug. 25. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!