Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Zavar titeket ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavar titeket ha a fiúnak van egy kis hasa? Főként a 14-18 éves korosztály véleménye érdekelne.

Figyelt kérdés

ÉRTELMESEBBEN:

Szerintetek melyik a jobb, ha vékony egy srác (esetleg még kockás is a hasa)

vagy nem zavar (esetleg szeretitek) ha van egy kis hasa.

Nem dagadt disznóra kell gondolni, hanem inkább a"ha ül akkor látszik, hogy van azért hasa"

Mindenki mondja, hogy tökre dagadt vagyok meg, hogy kéne kicsit edzeni, holott ha normális állok és megnézem magam oldalról nem is látszik, csak ha ülök.

2017. aug. 25. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Ülés közben még a lányoknak is van :D
2017. aug. 25. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna :D

az hogy melyik a jobb embere válogatja. Engem például pont nem érdekel :D

2017. aug. 25. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Ülve mindenkinek van.

De egyébként ne legyen ilyen fiatalon. Kocka nem fontos.

2017. aug. 25. 19:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért dee,én annyira nem vagyok oda a kockás hasért:szép ,meg jó hogy van de,nyeh..de viszont nagyon is szeretem ha egy srácnak van egy kis pocakja ,aranyos :D
2017. aug. 25. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Én a husisabb fiúkat jobban bírom :D
2017. aug. 25. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos a kis has! :) 17 L
2017. aug. 25. 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Váo lányok, most megleptetek :D

A mondás igaz, a nők bonyolult teremtések, a lehető legjobb értelemben.

2017. aug. 25. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem egyáltalán nem kizáró ok.

Amúgy is, lehet akár 16 kockája is valakinek, ha egy bunkó unintelligens srác, akkor nem fogom vonzónak tartani. Ha meg humoros és jól kijövünk, akkor egy kis has semminek nem lehet akadálya :)

2017. aug. 25. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:

egyetértek a többiekkel, nem zavar :D engem kifejezetten taszít a kockás has. szeretem, ha a has eszes, de ne látszódjon az izma. az nekem olyan természetellenes xd

a kis poci amugy ilyen "mackó feelinget" tud adni a fiúnak, ez pedig tényleg aranyos. olyan hozzábújni való :D

18/L

2017. dec. 12. 23:07
 10/10 anonim ***** válasza:
*feszes
2017. dec. 12. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!