Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha senki nem akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha senki nem akar megismerni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy költözés miatt most váltottam osztályt. És bevettek egy osztály csoportba, ahol ők elég sokat beszélgettek. Lassacskán én is beilleszkedtem, beszélgettem velük. Aztán valaki kérdezte, hogy miért nincs rólam kép sehol? Mondtam, hogy nem tudom, csak nem tettem fel. Akkor mondták, hogy küldjek egy képet, hogy ismerjenek meg. Küldtem egyet, ahol az erdőben állok egy fa mellett. Egy rövidnadrágban voltam és egy rövidujjuban. A kép óta minden fiú irogat privátba, hogy megd_gn@, lefektetne, vane pasim, megismernéme őket közelebbről. Először viccnek fogtam fel, elvicceltem és mondtam, hogy nem vagyok k_rv@. Egy lány is rámírt tök kedvesen, hogy szép vagyok csak vigyázzak a fiúkkal mivel rám vannakk kattanva. Én ezt megint nem vettem komolyan. De lassan kezdett eldurvulni a helyzet. A fiúk nem hagynak békén a lányok pedig utálnak mert mindenki velem foglalkozik. És már nem tudok mit kezdeni ezzel mert azelőtt kiutáltak mielőtt megismertek volna. Már nem várom az iskolát, sőt. Most mihez kezdjek? 16/L

2017. aug. 22. 14:17
1 2
 11/11 anonim válasza:
Kérdező, fagyizol egyet velem? Én fizetek, te nyalod, szopogatod. 😊
2017. aug. 22. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!