Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy ő az igazi?
Ezen sokszor elgondolkoztam és jogos a kérdés hogy hogyan lehet rájönni hogy ő az életed szerelme...
Esetleg aki már megtalálta olyanok válaszát várnám.
Életkorod írd oda.
Előre is köszönöm a segítséget!
Az elsovel egyetertek
Sztem sok igazsag van benne
Én azt mondom neked, hogy ha megtalálod tudni/érezni fogod. Igazából nem tudom neked leírni. Talán egy pár jelet ami utal rá. Szerintem a legfontosabb, hogy egyáltalán nem gondolsz rá, hogy milyen lenne mással, vagy nélküle. Én például azt se tudom mikor néztem meg egy pasit utoljára. Párom részéről ugyan ez (nem csak mellettem nem nézelődik, mások is mondták már). Meg ha elképzeled magad 20-30 év múlva, akkor is ott van melletted. Meg valahogy úgy érzed, hogy ő a másik feled, hogy hiába nem tökéletes de pontosan olyan, amilyen kell neked.
Na mindegy, ez jó közhelyes lett :D A lényeg az, hogy tudni fogod és nem lesznek kétségeid, meg nem fogsz azon agyalni, hogy vajon ő-e az igazi, mert tudni fogod hogy igen.
Köszönöm a válaszokat!
Azért a tini párkapcsolati problémák rovatba írtam mert tini vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!