Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy ő az igazi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés

Ezen sokszor elgondolkoztam és jogos a kérdés hogy hogyan lehet rájönni hogy ő az életed szerelme...

Esetleg aki már megtalálta olyanok válaszát várnám.

Életkorod írd oda.

Előre is köszönöm a segítséget!

2017. aug. 20. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a 21. században ez az elgondolás már nem feltétlenül helytálló. Több igazi lehet, több olyan ember lehet, aki neked szinte tökéletesen megfelel. Ugyanakkor, tökéletest nem fogsz találni. Nagyon ritka az, hogy valaki egyetlen emberrel él le egy egész életet. És minnél több párkapcsolatod volt, annál kevésbé fogod érezni a következőről, hogy ő az igazi. Egyre hamarabb fogod megunni, egyre hamarabb fogod elveszíteni az érdeklődésed. Ha egy életen át tartó kapcsolatra vágysz, akkor a titka a dolognak, hogy nem érdemes sokat válogatni, és sok partnert váltogatni, mert egyre nehezebb lesz megállapodnod. Tehát minél kevesebb emberrel voltál, annál nagyobb az esélye, hogy a következő partneredben megleled a számodra "igazit".
2017. aug. 20. 22:48
 2/6 I noor Y ***** válasza:
100%

Az elsovel egyetertek

Sztem sok igazsag van benne

2017. aug. 20. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet nem a "Tini párkapcsolatok" kategóriába kéne kiírnod,mert tiniként nem tudunk sok dolgot mondani erről. legalább is szerintem nem :)
2017. aug. 20. 23:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Én azt mondom neked, hogy ha megtalálod tudni/érezni fogod. Igazából nem tudom neked leírni. Talán egy pár jelet ami utal rá. Szerintem a legfontosabb, hogy egyáltalán nem gondolsz rá, hogy milyen lenne mással, vagy nélküle. Én például azt se tudom mikor néztem meg egy pasit utoljára. Párom részéről ugyan ez (nem csak mellettem nem nézelődik, mások is mondták már). Meg ha elképzeled magad 20-30 év múlva, akkor is ott van melletted. Meg valahogy úgy érzed, hogy ő a másik feled, hogy hiába nem tökéletes de pontosan olyan, amilyen kell neked.

Na mindegy, ez jó közhelyes lett :D A lényeg az, hogy tudni fogod és nem lesznek kétségeid, meg nem fogsz azon agyalni, hogy vajon ő-e az igazi, mert tudni fogod hogy igen.

2017. aug. 20. 23:53
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért a tini párkapcsolati problémák rovatba írtam mert tini vagyok :/

2017. aug. 21. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
sejtettem hogy azért. csak egy idős férfi/nő többet tud mondani, érted mire gondoltam:) nem leszolasbol
2017. aug. 22. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!