Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Loveeeeeeeeee kérdése:
Fiúk! Titeket mennyire zavar a kis mell?
Figyelt kérdés
Sajnos 18 éves létemre nem büszkélkedhetek nagy mellekkel. Azt nem mondanám hogy nincs de olyan 5-6 cm... Nagyon zavar ez titeket fiúk?? Az alakommal alapból nincs baj, habár egy-két kilót felszedhetnëk, ebből is adódhat a kisebb mell..2017. aug. 20. 19:19
11/13 anonim válasza:
Szia! Engem egyáltalán nem zavar :). 18/F
12/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt, nekem a kicsik tetszenek. c: :D Lehet fura, de ez van. 16f
13/13 anonim válasza:
Férfifüggő a dolog, van akinek igenis számít a mellméret. Nekem személy szerint pont teljesen mindegy, ha valaki megtetszik akkor neki lehet kicsi, közepes, nagy melle, nem az a fontos.
Ha mindenáron ki akarjuk hegyezni a dolgot a mellméretre, akkor azt tudom neked mondani, hogy a napokban olvastam egy cikket egy témába vágó kutatásról, amiből az derül ki, hogy a mai fiatalok (25 év alatt kb) nem hogy nem preferálják kiemelten a nagy melleket, de sokkal jobban vonzzák őket a közepes, kisebb méretűek. Ez rám is igaz. Egy nagy kebelnél ritka, hogy nagyon szép formával társul, míg kisebb kalibernél ez jóval gyakrabban megvalósul, ami igazán vonzó tud lenni.
Szerintem felesleges ezen izgulnod! :)
Üdv: Libra94
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!