Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket mennyire zavar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Loveeeeeeeeee kérdése:

Fiúk! Titeket mennyire zavar a kis mell?

Figyelt kérdés
Sajnos 18 éves létemre nem büszkélkedhetek nagy mellekkel. Azt nem mondanám hogy nincs de olyan 5-6 cm... Nagyon zavar ez titeket fiúk?? Az alakommal alapból nincs baj, habár egy-két kilót felszedhetnëk, ebből is adódhat a kisebb mell..
2017. aug. 20. 19:19
1 2
 1/13 Lazy Lover ***** válasza:
100%
nem zavar mi fiúk jobban elfogadjuk a testi hibákat mint a tcshajok
2017. aug. 20. 19:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a fő.
2017. aug. 20. 19:27
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Én nagyon imádom. :3 Nem szeretem a nagy mellet, ezerszer jobban vonz, ha konkrétan deszka a lány. :)

18F

2017. aug. 20. 19:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire :D
2017. aug. 20. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

A kismell nem testi hiba... En a vekonyabb lanyokat szeretem es nem vagyok hulye hogy elvarjam egy vekony lanynal a nagy melleket mivel tudom hogy a vekonysag altalaban kisebb mellmerettel jar.

Kerdezo van akit zavar es van akit nem , az itteni valaszokbol ugyse fogsz rajonni .. Meg amugyis az a fontos hogy annak tetszen akinek akarod :)

18f

2017. aug. 20. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem zavar, imádom a kismellű lányokat is.
2017. aug. 20. 20:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a kis zöld kéz 😉😉
2017. aug. 20. 20:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna, ha csak a látványra mennék, mert más az ízlésem (ez van, ez a véleményem, ha le is pontoznak miatta), viszont a kis mellet nem mondanám testi hibának, és semmi baj nincs vele szerintem. Soha nem érdekelt igazából, ha komolyan gondolok egy lányt, akkor nem szempont ez. Voltam már totál beleesve kismellű lányba, és semmit nem befolyásolt ez a dolog.
2017. aug. 21. 09:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem sincs semmi bajom vele, csak a túl nagy mellek nem jönnek be.
2017. aug. 21. 10:12
 10/13 anonim ***** válasza:
26%
Biztos magas is vagy 185-190cm😂😂😂😂 csak viccelek.. nekem aztán édesmindegy hogy mekkora a lány melle.. Bezzeg a csajok többségénél ez máshogy van.. Ha kicsi a farkad mehetsz a francba... ezt nézik a csajok... persze tisztelet a kivételnek HA van még olyan...De én legalább vagyok olyan büszke hogy nem veszem figyelembe hogy mekkora a csaj melle és segge 😁 üdv Jani
2017. aug. 22. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!