Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy azt mondta, nem vagyok ronda? Jogosam vettem sértésnek?

Figyelt kérdés

Merthogy eredeti bókot akart...

Akkor azt mondja, hogy szép vagyok.

Utána már szépített, h biztos mindenki azzal jön, hogy csinos vagyok jól nézek ki, ne bízzam el magam.

Kicsit sem bunkó és beképzelt.

2017. aug. 18. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak röhögtem volna egyet, ha már bóknak szánta, de így jött ki... Bár én mindenre hülyén reagálok, szóval ez nem biztos, hogy mindenkinek ugyanígy jönne le.
2017. aug. 18. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jogos a sértődésed :D (mondjuk én elég érzékeny típus vagyok xd)
2017. aug. 19. 00:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Szerintem értelmezhető a szöveg.

Esetleg írhattam volna:

Akkor azt mondaná, hogy szép vagyok.

2017. aug. 19. 00:18
 4/5 anonim ***** válasza:

"ne bízzam el magam"

Igen, ebben az esetben bunkó volt ez a kijelentése.

2017. aug. 19. 01:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem sértés, csak hülyén jött ki neki. Én ha zavarban vagyok sokszor hülyeséget mondok, utána meg szidom mgam :D
2017. aug. 19. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!