Mennyire számít közszemérem sértésnek?
Figyelt kérdés
Csávó a házunk előtt tett magával jót a kocsijába, elég gusztustalan módon, fogta és mintha otthon lenne... ( kameráim látták ) Ha legközelebb ilyet látok kihívhatom a rendőröket?2017. júl. 13. 13:14
1/15 anonim válasza:
Kameráid? Személyi jogokat sértesz?
Kihívni kihívhatod, ha már ennyire vágysz rá, de szerintem te is bajba kerülnél.
2/15 A kérdező kommentje:
Csak zárójelbe írtam... De oké... akkor ilyet lehet csinálni, értettem.
2017. júl. 13. 13:24
3/15 anonim válasza:
Ehhez semmi köze a kameráinak, ha a kamerák látták, akkor az ablakból vagy az utcáról is bőven látható volt. Simán kihívhatod a jardot. Egyébként pedig a kamera nem tiltott te marha.
4/15 anonim válasza:
Nem, nem lehet ilyet csinálni. Ez ugyanúgy közszemérem sértés, nyugodtan kihívhatod rá a rendőrséget.
5/15 anonim válasza:
A marha az első kommentelőnek szólt.
6/15 A kérdező kommentje:
De tiltott sajna... nincs engedélyem , de egyszerűen már félek és jó néha kinézni, hogy nem e verték szét a kocsim vagy egyéb , mondjuk a kukám nem e ég...
2017. júl. 13. 13:55
7/15 anonim válasza:
tedd fel a netre, aztán majd egyszer rájön milyen jót csinált :D a szégyenen túl még meg is büntetik majd xD
8/15 anonim válasza:
7
A legtöbb videómegosztó egyből letiltaná, nagyon helyesen.
9/15 anonim válasza:
# 8
te nem úgy gondolod, hogy egy ilyen mocskot meg kell szégyeníteni és büntetni? te nem így véled? véded őt inkább?
10/15 A kérdező kommentje:
Dehogy teszem fel sehová :D csávó még szemetelt is, kidobta a szotyis zacsit :) meg egy zsepit... fúj... De szerintem legközelebb ilyet látok hívom a rendőröket. Ez felháborító még akkor is ha szánalmasan vicces.
2017. júl. 13. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!