Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek színű haj illetve szem jön be egy fiún?
Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 15:42
1/11 A kérdező kommentje:
milyen színű*
2017. aug. 18. 15:43
2/11 anonim válasza:
Fekete vagy barna haj, szemszín teljesen mindegy.
(Esetleg fehér hajú fiú tetszene még nagyon, de olyat keveset láttam eddig)
3/11 StayAwake...Forever válasza:
Az miért fontos neked ember?
4/11 anonim válasza:
Semmit nem jelent a szin. Csak fekete ne legyen.
5/11 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy a haja és szeme színe,mert nem ez alapján döntöm el hogy tetszik-e a fiú vagy sem..
6/11 StayAwake...Forever válasza:
Vannak még akik mindig a külsőnél ragadtak le. :)
8/11 anonim válasza:
Bármelyik jól néz ki, nálam nem ezek a döntők. A hajszínnél fontosabb, a stílusa.
De itt vannak a kedvenc kombinációim:
fekete haj + zöld szem
szőke haj + kék szem
barna haj + kék szem
9/11 anonim válasza:
Szeretem ha barna a haja és mély barna a szeme, de nem erről ítélem meg a fiúkat. Sokszor csak a sokadik megfigyelésnél fogom fel, hogy a nekem tetsző fiúnak milyen szinű a haja, szeme.
14/L
10/11 anonim válasza:
Vörös haj+ zöld/kék/kékeszöld szem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!