Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent az ha valakinak...

Mit jelent az ha valakinak azt mondják macska szeme van, illetve macska feje?

Figyelt kérdés
Már több mint fél éve mondják a barátaim,ismerőseim hogy macsak fejem/szemem van. De nem tudom ez mit jelentene.(nem mertem vissza kérdezni, hogy az mi lenne)Légyszives mondjátok el nekem ez mit jelentene.EZ jó vagy rossz?

2017. ápr. 11. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem meg azt mondják,hogy kutya szemem van :D

Gőzöm sincs miért.Lehet a formája miatt ?Esetleg szín ?

2017. ápr. 11. 15:49
 2/8 A kérdező kommentje:
zöld színű
2017. ápr. 11. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Tiszta zöld ?
2017. ápr. 11. 15:59
 4/8 A kérdező kommentje:
igen
2017. ápr. 11. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is van macskaszemem!

A biciklimre szoktam felszerelni.

XD

2017. ápr. 11. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban, mármint a zöld szem tekintetében. :D Bár macskát nekem még sosem mondtak, maximum, hogy fura és hasonlók.
2017. ápr. 12. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, amit mondanak: emlékeztetik őket a vonásaid egy cicára (remélem lány vagy).

Sokkal jobb, mint ha lóképű, disznóképű, pitbull képű, csótány képű, lárva arcú, satöbbi lennél.

Szóval ez a jobb lehetőségek közül való, szerintem örülj neki! Ha nem tetszik, mondd meg nekik, hogy fejezzék be, ha elég határozott vagy, abba fogják hagyni...

2017. ápr. 12. 10:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) <3
2017. ápr. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!