Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsaniii2000 kérdése:
Hogyan felejtsek el 2 fiút?
Figyelt kérdés
Nem tudok már hova fordulni. Remélem pár hasznos ötletet kapok tőletek. 2 éve megláttam egy fiút. Nagyon szimpatikus lett a szememben. Sokat meg tudtam róla. Megtetszett.. Tavaly tavasszal rám írt. Neki is bejöttem. találkoztunk egyszer, de a nyáron alig beszéltünk, nem keresett. így azt hittem nem érdeklődik utánam. És én meg egy másik fiúval aki 1 éve tetszik meg ismerkedtem. 1 hónap után, miután jól meg ismerkedtünk össze is jöttünk. Boldog voltam. Viszont a másik fiú meg tudta és sírt. Dühös lett és meg utált. Nem tudtam, hogy lehet-e nála esélyem, Azért fordultam máshoz. Viszont a fiúval egy idő után szakítottunk. Az elején jól viseltem aztán rosszabbodott. Egyre többet gondoltam rájuk. Bántottam magam amikor eszembe jutottak, gyógyszert is szedtem. Hülyeséget mondok de úgy érzem mindegyik iránt érzek valami nagyon erőset. Nem tudom őket el felejteni. Sok helyen utána néztem mit tehetnék. De semmi nem segített. Ki töröltem róluk mindent, zenét amiről ők jutnak az eszembe, képeket, beszélgetést. Mindent. Ki próbáltam mással el felejteni őket de nem tudom. Alig tudok más fiúkra rá nézni mert egyikbe sincs meg az ami bennük. Ezért választottam ezt az oldalt. Hátha a ti válaszotok segít. Jókat szoktatok írni. Már egy ideje figyelem ezt az oldalt. Ezért kérem a segítségeteket. Kérlek szépen tudnátok segíteni?2017. aug. 16. 20:40
1/7 anonim válasza:
Menj el ismerkedni, majd találsz jobbat mégha most nem is így érzed, egyébként sose fogod elfelejteni ha rajtuk agyalsz.
2/7 anonim válasza:
Szia, huha hát annyit tudnék tanácsolni hogy ha ilyen van szerintem a munka tudja legjobban elfeledtetni veled a dolgokat vagy a hobbid.De figyelj ha nem keresett és ezért lecsuszott rólad , akkor te ne hibáztasd magad.Mi ez már megutálok valakit azért mert nem kerestem és mással jön össze , oké :D
3/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam mással ismerkedni de valami olyan érzésem van hogy nincs kedvem hozzá..És próbálok nem rajtuk agyalni. Hobbival is próbálkoztam már. Meg az a rossz, hogy egy csomó fiú írja, hogy ismerkedne, de egyik se az én ízlésem:c 17 éve még sose volt velem ilyen. Úgy érzem nagyon gyerekes de nem tudok mit csinálni. Azért köszönöm a válaszokat.
2017. aug. 16. 20:55
4/7 anonim válasza:
Ha nincs kedved hozzá akkor hagyd a fenébe , nem kötelező mindég ismerkedni.Pár hét v max 1 honap és sokkal jobban leszel , sőt :)
5/7 A kérdező kommentje:
Igen..Ezt gondoltam 8 hónapja is xd Na mindegy. Majd max pszichológus segít:)
2017. aug. 16. 21:41
6/7 anonim válasza:
és Írtál azóta valamelyiknek is? még az elején hogy szeretnéd megbeszélni vele, mert ha irtál ő meg azt mondat hogy pl.:hagyjál engem békén,akkor az az ember megérdemel? érdemes lenne "küzdeni" érte? megérdemelne téged ha leráz? ezeket a kérdéseket tedd fel magadba. És ez után döntsd el.
7/7 A kérdező kommentje:
Beszelgettem mindegyikkel. De akivel regen beszeltem az szűkszavú volt es egyszer se kerdezett vissza hogy velem mi van. Akivel meg egyutt voltam o irt. Beszelgettunk. El voltunk. De mar egy honapja le tiltott pedig semmi rosszat nem irtam. Azota nem beszelunk.
2017. aug. 17. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!