Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekkorunkban Miért n...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkorunkban Miért n evetjuk ki a szerelmeseket miért gúnyolódnak rajtuk Ez miért van?

Figyelt kérdés
2017. aug. 15. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez jo kérdés! Nem tudom de kiváncsi vagyok
2017. aug. 15. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy az érdekkapcsolatot néhány évente letudják cserélni..
2017. aug. 15. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbálok visszaemlékezni. Hét éves lehettem, amikor egy fiú és egy lány az osztályban folyton egymáson lógtak, körülöttem elkezték őket cukkolni: két szerelmes pár, mindig együtt jár, egy tányérból esznek, mindig összevesznek... :$ Közrejátszik a birkaszellem, de vajon mi volt az oka a kezdeményezőnek?

Talán otthon sokat hallotta, hogy gyerekeknek még nem való az ilyen, inkább menjenek játszani.

Talán féltékeny volt, és gyerek lévén nem tudta magában tartani. Sokan még idősebbként sem növik ki az ilyet, nem tudják magukat fegyelmezni.

Aztán rávágja a sértett: mi? Én neeeem! Erre persze, hogy még jobb folytatni a csúfolást.

2017. aug. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!