Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok bizonytalan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alexaandra kérdése:

Miért vagyok bizonytalan?

Figyelt kérdés
Szóval már 7 hónapja együtt vagyok a mostani barátommal. De valamiért néha úgy érzem, hogy hiányzik a volt barátom. Nem legszebben szakítottunk egymással, az én hibámból történt. S mikor nem vagyok a mostani barátommal akkor jön ki a legjobban mennyire is hiányzik nekem. De mikor vele vagyok is néha rá gondolok de nem tudom miért van ez. Ha valahol meglátom és elsétálok mellette mindig eszembe jutnak az emlékek, és az, hogy mennyire is hiányzik. Pedig a barátommal elég jól megvagyok de az is igaz én nem szeretem őt annyira mint ő engem. Mivel neki volt köszönhető a szakítás és lehet ez miatt?!
2017. aug. 15. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts a mostani barátoddal, mert ez ígynem lesz jó. Ezt te is látod meg ő is fogja. Ne szívasd tovább szegényt.
2017. aug. 15. 12:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Lehet ez lesz a legjobb. Így is tul sokáig húztam. Köszönöm a válaszod. :)

2017. aug. 15. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szakíts a mostanival. De ne próbálj meg a másikba visszamenni. Csak a gondok lesznek meg az összeveszések, hogy miért hagytad ott őt. 18/F
2017. aug. 15. 14:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. Pedig pont ezen gondolkoztam,hogy próbálni beszélni vele és újra megpróbálni. De tényleg csak veszekedés lenne belőle.

2017. aug. 15. 15:24
 5/5 anonim válasza:
Szakíts a mostanival mert így csak magadnak és neki csinálsz rosszat
2017. aug. 15. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!