Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sulimban miért bukik szinte minden fiú ezekre a lányokra? (Főleg fiúk válaszát várom)
Persze vannak kivételek, de ez a jellemző. Szóval.
Ezek a lányok 2 részre oszthatók. Akik igazán szépek, csinosak, viszont hatalmas az egójuk, többnyire segghülyék, felsőbrrendűnek hiszik magukat, lekezelőek, és MissRibik. Jah es persze mindig visszapofaznak a tanárnak, es nagyon menőnek hiszik magukat.
És akik egyébként csúnyák, de ezt ellensúlyozzák a tonnányi sminkkel (hozzáteszem, 12-13 évesek!!), amit minden nap magukra tesznek. Az elozo csoport tulajdonságai itt is érvényesek.
Es szerintem nincs az, hogy azért, mert könnyen kaphatok, barátnőm bátyja is az egyik ilyen lánnyal jár, es a bátyja őszintén szerelmes a lányba. Es meg erre van 3 példám.
Bezzeg a barátaim, akik közül néhány kimondottan szep, kedves, okos, vicces... Ők senkit nem érdekelnek.
Meg en sem, pedig véleményem szerint szep lany vagyok (nem azért mondom ezt, mert nagy az egóm, csak így látom, egy Selena Gomez is tudja magáról, hogy szep, na, értitek 😁😜). Nem vagyok egoista, sem hulye, sem MissRibi. Igazából en eleg intelligens is vagyok, elsőtől kezdve évfolyamelso volnék. Es ezekkel most nem fényezni akarom magam, ne értsetek félre, csak azt akarom ezzel mondani, hogy miert vonzóbb a fiuknak egy olyan fajta lany, amit fent említettem, mint olyan, mint pl en? Meg ha nem a legszebb valaki, de okos, kedves, nem jobb mar innen kezdve azoknál?
Szerintetek?
Kosz a válaszokat! :)
13/L
Ebbe a korba az a menő hogy minél szebb, "ribis" lányokkal lógjanak. Így érzik magukat menőnek. Lehet egy idő múlva kinövik de lehet nem..
16/F
Mert általában ebben a korban még nem tudják mit akarnak. A lányok sem, ezért illenek össze.
A nem általános esetek meg... ritkák és páratlanok.
Kedves #6-os válaszoló! Teljesen igazad van abban, amit mondtál, teljesen jogos. De en nem kérkedtem ezzel, és pontosan tudom, mi az intelligencia fogalma. Tudom, hogy nem attól intelligens valaki, mert jól megy a tanulás, ilyenek, hanem attól, ha értelmes. Tudnek mondani példát is olyanra, aki okos, nagyon okos, de amúgy egy nulla.
Es bár nem ismersz engem személyesen, és teljesen jogos, ha így ismeretlenben azt állítod, hogy ezzel csak fényezés magam, de en tényleg intelligens volnék értelem terén is. Es nem érzem magam felsőbbrsndűnek emiatt, csak azért mondtam, hogy erzekeltessem, hogy azért azoknál a lányoknál valóban "jobb vagyok". Nem a felsőbbrendűségre gondolok, úgy értem, a fiúknál én jobban imponálhatnék, mint egy segghülye ribi. Belső értékekben.
De köszönöm, hogy válaszoltál. :)
gomez nem szép.
Egy év múlva legális leszel, akkor érdekelni fogsz. :D
Azt vettem észre, hogy az általad normálisnak leirt lányoknak a magas, helyes, kigyúrt bunkó srácok kellenek, a rendes srácok mehetnek a levesbe.
Amúgy nem vall nagy intelligenciara az, hogy valakit az öltözködése alapján elitelsz. Ismerek plazacica csajt, teljesen normális, csak kapcsolatra nem kéne.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!