Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Egy buliban megcsaltam a párom, igaz csak csók volt és ujjazás, de most furdal a lelkiismeret.A párom is megcsalt már egyszer, de akkor épp úgy nézett ki hogy szakítani fogunk és emiatt nem csináltam belőle nagy ügyet.2017. aug. 12. 19:29
1/7 anonim válasza:
Csak csók volt és ujjazás.CSAK:D.
2/7 anonim válasza:
tökéletes kapcsolat, össze illetek :)
3/7 anonim válasza:
Nemertem miert van lelkiismeretfurdalasod ha nem volt szinte semmi. Plane ugy hogy o is megcsalt mar egyszer. Kvittek vagytok, de eleg ha ezt csak te tudod:D amilyen pasik vannak manapsag, ugyis kib***na a balhet...
4/7 anonim válasza:
Mondd meg neki ha ő is képes volt rá, hogy elmondja neked ennyivel te is tartozol és bárhogy legyen lehet, hogy nem mondod el hanem véletlenül mástól tudja meg szerintem nagyobb durranás lesz mintha te vallottad volna be. A CSAK szó hidd el ebben az esetben nem hiszem, hogy jót jelent a párodnál.
6/7 anonim válasza:
Ma csak 12 lány volt meg. Üdv a pàrod
7/7 Tizenhármas válasza:
Mi az, hogy "csak"?
Neked fordított helyzetben ez hogy esne? Szégyelld magad, gusztustalan, hogy még mentegetőzöl.... minek süllyedtél le erre a szintre? Bár, legalább most már összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!