Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vok! kérdése:
Miért nem merek ráírni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az a problémám hogy nem merek ráírni egy lányra sem? miért van ez? a válaszokat előre is köszönöm!2017. aug. 11. 19:20
11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a biztatásokat remélem a válaszaitokból összefogom szedni magam és megpróbálok ráírni egy lányra :)
2017. aug. 11. 20:57
12/21 A kérdező kommentje:
van egy lány még suliból a másik osztályba járt és mikor Vizsgaidőszak volt akkor ott beszélgettem vele. (nem 4-szem közt) és ott párszor megtudtam nevettetni egy két mondattal :). És azóta tetszik nekem.
2017. aug. 11. 21:02
13/21 anonim válasza:
Na, ha sikerül megnevettetni az már fél siker, de ne feledd NYUGI, nem lesz baj, legyen önbizalmad, előre eltervezel egy jó kezdést, és miután az megvolt, utána már megy a beszélgetés magától.
14/21 anonim válasza:
Gyáva kukac. Először nőljön tököd hozzá, aztán mehet a csajozás. Nincs itt mit szépíteni.
16/21 anonim válasza:
Utolsó, azért nem kéne leszólni, vannak olyanok akiknek ez nem megy olyan könnyen, de majd belejön.
17/21 anonim válasza:
Bocs, az előbbi nem az utolsónak, hanem 14-nek szólt.
18/21 anonim válasza:
És mit csinálna, ha 20 évvel ezelőtt lennénk? Jó én is utálom ha ilyet hoznak fel, mert nem 20 évvel ezelőttről van szó, de akkor se net se semmi, gyakorlatilag akkor kezdtek megjelenni az első mobilok... Azért egy férfi legyen férfi, mielőtt csajozni akar.
19/21 anonim válasza:
Jó, mondjuk igaz, de most neki így könnyebb, nem látják ha zavarba jön meg ilyenek, van ideje gondolkodni mit írjon, meg hasonlók, én bízom benne hogy összejön neki.
20/21 anonim válasza:
Ha nálam beváltak azok amiket ideírtam, akkor szerintem nála is befognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!