Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a "nem merek ráírni" érzést? (többi lent)
Tudom,hogy már ezerszer volt ilyen kérdés,de kérlek,hallgassatok meg. :)
Élőben is beszélgetek vele,egy suliba járunk. Már rengeteg csalódásom volt,kicsit félénk vagyok még ezen a téren. Még sose volt barátnőm és szeretném,hogy ez a helyzet változzon. Tudtok valami tanácsot adni,hogy ez az érzés elmúljon ? Mire gondoltok,amikor csak egy rohadt enter gombot kell lenyomni ? :D
Amikor barátaimmal beszélek,akkor nagyon könnyű,de amikor a kiszemeltemre kéne ráírni,akkor nagyon nehéz.
Szóval,van valami tippetek,ötletetek ? :)
Előre is köszönöm a tippeket! ;)
18/F
szia, egy éve ugyanígy voltam mint te :D
Végülis erőt vettem magamon, és ráírtam. Igaz, csak annyit írtam, hogy "szia, hogy vagy? :)" de majd kiugrott a szívem a helyéről, amikor visszaírt. Utána beszélgettünk rengeteget, és nagyon jóba lettünk. Élőben se volt már gáz beszélgetni :) Végülis összejöttünk, amit egy enter lenyomásának köszönhetek :D
Szóval amit tudok ajánlani, hogy tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy akarsz-e vele beszélni? Ha akarsz, akkor kitalálod mit írsz neki, nem kell semmi extra, de ne is csak az ird hogy "csá". Lényeg, hogy a végére rakj vagy 2 emojit, a lányok szeretik az emojikat. (:D)
Mielőtt elküldenéd, fuss végig az életeden, koncentrálj a pozitívumokra, mennyi idő eltelt, milyen gyorsan. Utána gondolj előre a jövőbe, egyszer bizony mindenki meg fog halni, még te is. DE! Ne depizz be ezen, inkább ez motiváljon, hogy annyi jó dolgot tudj az életedben csinálni, amennyit csak tudsz! Ez a kulcs a magabiztossághoz! Ha ezen mind eltűnődtél, rájössz, hogy semmi vesztenivalód nincs, ha nem jön össze az elsővel, a másodikkal fog. Másik nagyon fontos, hogy sose add fel! Egy csalódás miatt ne szomorkodj túl sokáig, csak az idődet pazarlod!
(először privátot akartam írni, de gondoltam a későbbi válasznézegetők is lássák mit írok :) )
Ha nekem ment, neked is sikerülni fog! 19/f
Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzám nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!