Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönnek az ilyen fiúk?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl izmos se túl sovány. 182 centi magas vagyok, kedves, kicsit féltékeny, vicces (néha túlzásba is viszem). Szeretek motorozni, mászkálni, beszélgetni. Barna szemem van és világosbarna hajam. Szeretem az állatokat, növényeket. Kb ennyi. Ja nem tudom, hogy rondának számítok-e a suliban egyik lánynak se tetszettem szóval nem tudom.

2017. aug. 10. 18:37
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Én kedvelem a hozzád hasonlókat. Aranyos, ha egy fiú magas és kedves+ van humora is. :) Kinézetre nem tudok mit mondani úgy, hogy még nem láttalak. A személyiséged tök jó, biztos találsz majd valakit, ne add fel.
2017. aug. 10. 22:40
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszi. Tudok képet küldeni ha gondolod
2017. aug. 10. 22:48
 23/25 anonim válasza:
Nyugodtan. :D ~előző voltam.
2017. aug. 10. 23:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Ezek alapján szimpatikus vagy, állatok, motor :D Nem kell, hogy 10/10 legyél, csak jól kell hatni a lányokra. 16/l
2017. aug. 10. 23:37
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor holnap tartozom egy képpel. Jóéjt mindenkinek
2017. aug. 10. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!