Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Loveeeeeeeeee kérdése:

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést már egyszer feltettem, de kíváncsi lennék több véleményre is.

Úgy néz ki, tetszem egy fiúnak, mát egy jó ideje, nagyon sok jel mutat erre, és nem szeretném részletezni most a sztorit mert soha nem érnék a végére...néha-néha kezdeményezett beszélgetést (3-4 alakalom) de valahogy nem jutunk előrébb. Zavarban van előttem ahogy én is ő előtte. A kérdés igazából a következő lenne:

Ha egy fiú "menőnek" számít, mivel sokan ismerik, sportol és nem néz ki rosszul (persze ízlés kérdése), attól lehet normális, illetve lehet hogy nem ezek mai mű csajok kellenek neki? Illetve ha megcsalták őt, lehet emiatt óvatosabb?

2017. aug. 9. 21:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne, nem minden menőgyerek hülye, csak a nagy átlag :). És ha már megcsalták egyszer, akkor az ismerkedésnél is lehet, hogy óvatosabb...
2017. aug. 9. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!