Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Bovebben lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bovebben lent

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb baratommal szakitott a baratnojr kb egy honapja. De o meg szereti ot. A lany mar alakuloban van a masik legjobb baratommal (ok ketten nem ismerik egymast, csak koszonoviszonyban vannak, meg a csaj miatt). A srac aki alakugat vele, mondta hogy tobbet talalkoznanak tobbet erezne a csaj irant. A masik srac meg meg szereti ot, es rosszul esik neki, mar majdnem siketult tullepnie, aztan meglatta oket egyutt az utcan, es nagyon rosszul esett neki. Na es most az van hogy a csaj volt baratja, engem von tobbe kevesbe felelossegre hogy miert hagyom hogy talalkozgassanak, es tamogatom oket. Masik oldalon a srac meg latan veszi, o neki a csaj a lrnyeg, es nem erdeki ot a lany exe. A csaj meg a volt baratjat latni se akarja, mert nagyon megbanotta, emiatt szakitottak is. A srac meg feltekenykedik, plusz meg kezd utalatoskodni, hogy pl en miert talalkozok a volt baratnojevrl, pedig csak elemgyunk megnezni a sracnak, akivel lehet osszejon, a focimeccset, mert elhivta, es a csaj megkerdezte, hogy nem mennek e vele, ugyis joban vagyunk. A srccal is meg, a csajjal is a volt baratja miatt.

Mindketto baratom fontos nekem, de a volt baratrol

Hallani se akar a csaj, a fiu meg szereti, de az uj sracnak se tudom mondani hogy mondjon le rola, hogy a csaj tudjon adni egy eselyt. Vegulis a lany dontese lesz, de erzem hogy en leszek a hibas mert mindenki azt hiszi a masik oldalat fogom

Bocsi ha kicsiz zuros a szoveg.

16/f

2017. aug. 8. 23:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Hogy mit tegyel? Semmit. Ez nem a te ugyed. Ha a volt barat rajon hogy nincs eselye es a baratsagotokat nem erdemes feltekenyseg miatt elvesziteni akkor jol jarsz..varj vele kicsit nehez lehet neki. De ha egy ido utan is csak koteledik es bunkoskodik szerintem hagyd ott. A csaj tovabb lepett az exe ne teged hibaztasson hanem sajat magat. 17L
2017. aug. 9. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!