Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek melyik jön be?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek melyik jön be?

Figyelt kérdés

14-től 17-ig fiúk, nektek szól a kérdés inkább.

A.: szőke, vállig érő haj,zöld szem, csontosabb testalkat, 154 cm. (gyerekes, rámenős, okos, érti a viccet, van humora)

B.: barna, vállig érő haj, barna szem, teltebb alak, 160 cm. (kedves, akaratos, barátságos, segítő kész, idegesítő, mert sokszor sokat beszél, okos, van humora)

C.: fekete, rövid haj, kék szem, 170 cm és pont jó alak. (hisztis stílus, okos, bosszúálló típus, kicsit gonosz)

És a csaj magasabb legyen a fiútól vagy alacsonyabb?

Mik a főbb szempontok?

Előre is köszi!

2017. aug. 7. 15:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ha már muszáj választani akkor a B.

Utálom, ha egy csaj hisztis vagy rámenős.

Teljesen mindegy, hogy a csaj vagy én vagyok magasabb. Úgysem a magasságunk fogja eldönteni, hogy mennyire szeretjük egymást.

Főbb szempontok: csak a szokásos.

-legyen kedves, aranyos

-lehessen vele bármiről beszélgetni

-legyen intelligens

-ne legyen minden második szava a b*zdmeg

-figyeljen az egészségére (ezalatt azt értem, hogy ne legyen elhízott, túlsúlyos)

-Ne legyen igénytelen

Igazából nem lehet megmondani, hogy milyen lány jön be. Ez teljesen személyiség függő. Bár azért amiket felsoroltam azok mondjuk számomra "alapkövetelmények".

16/f

2017. aug. 7. 15:56
 2/18 anonim ***** válasza:
D: vallig ero ombre. 170cm 46kg formas alak. modell alkat magyaran.. (kedves, megerto, vicces, bujos, cuki, eretebb a koranal) egesz egyszeruen a baratnom jon be.. de ha nem lenne akkor se tudnek valasztani ezen szempontok kozul.. mert midegyikben csak valami tetszik..
2017. aug. 7. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:

A C; az pont az ideálom :3

16/f

2017. aug. 7. 16:02
 4/18 anonim ***** válasza:

B.

És mindenképen a fiu legyen magasabb

2017. aug. 7. 16:11
 5/18 anonim ***** válasza:
24 vagyok :( :D
2017. aug. 7. 16:18
 6/18 anonim válasza:
B, esetleg ha kék szeme van akkor pont az ideálom.
2017. aug. 7. 16:22
 7/18 anonim ***** válasza:
A vagy B c: És szeretem az alacsony lányokat 16f
2017. aug. 7. 16:37
 8/18 anonim ***** válasza:
B
2017. aug. 7. 16:46
 9/18 anonim ***** válasza:

Egyik sem. Az A gyerekes és rámenős, ergo semmi magánszférám nem lenne mellette. Talán ha felnő, akkor.

A B-ről te magad is írod, hogy idegesítő, mert állandóan csak dumál. Hát kösz, nem. Nem vagyok egy csendes ember, szeretem a humort, a vicces párbeszédeket és a nyugodt csevegéseket is, de a hideg ráz az olyanoktól, akik szerelmesek a saját hangjukba. Grátisz, ha emellé még okoskodó is.

C? No comment. Gonosz, rosszindulatú, hisztis. Kell a gyásznak.

2017. aug. 7. 16:48
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még!
2017. aug. 7. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!