Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek melyik jön be?
14-től 17-ig fiúk, nektek szól a kérdés inkább.
A.: szőke, vállig érő haj,zöld szem, csontosabb testalkat, 154 cm. (gyerekes, rámenős, okos, érti a viccet, van humora)
B.: barna, vállig érő haj, barna szem, teltebb alak, 160 cm. (kedves, akaratos, barátságos, segítő kész, idegesítő, mert sokszor sokat beszél, okos, van humora)
C.: fekete, rövid haj, kék szem, 170 cm és pont jó alak. (hisztis stílus, okos, bosszúálló típus, kicsit gonosz)
És a csaj magasabb legyen a fiútól vagy alacsonyabb?
Mik a főbb szempontok?
Előre is köszi!
Ha már muszáj választani akkor a B.
Utálom, ha egy csaj hisztis vagy rámenős.
Teljesen mindegy, hogy a csaj vagy én vagyok magasabb. Úgysem a magasságunk fogja eldönteni, hogy mennyire szeretjük egymást.
Főbb szempontok: csak a szokásos.
-legyen kedves, aranyos
-lehessen vele bármiről beszélgetni
-legyen intelligens
-ne legyen minden második szava a b*zdmeg
-figyeljen az egészségére (ezalatt azt értem, hogy ne legyen elhízott, túlsúlyos)
-Ne legyen igénytelen
Igazából nem lehet megmondani, hogy milyen lány jön be. Ez teljesen személyiség függő. Bár azért amiket felsoroltam azok mondjuk számomra "alapkövetelmények".
16/f
B.
És mindenképen a fiu legyen magasabb
Egyik sem. Az A gyerekes és rámenős, ergo semmi magánszférám nem lenne mellette. Talán ha felnő, akkor.
A B-ről te magad is írod, hogy idegesítő, mert állandóan csak dumál. Hát kösz, nem. Nem vagyok egy csendes ember, szeretem a humort, a vicces párbeszédeket és a nyugodt csevegéseket is, de a hideg ráz az olyanoktól, akik szerelmesek a saját hangjukba. Grátisz, ha emellé még okoskodó is.
C? No comment. Gonosz, rosszindulatú, hisztis. Kell a gyásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!