Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek a felsoroltakból mely típusú lányok jönnék be?
1. Dekoratív, de hasban nem túl lapos lány V. Lapos lány, ezzel együtt lapos hassal
2.Tanulással sokat törödő V. Tanulást leszaró
3.Hosszú haj V. Röbid haj
4. Káromkodó, laza típus V. Nem káromkodó, feszülős (stresszes) típus
5.Az osztály menő körébe tartozó V. Nem oda tartozó
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ezért kérdezem, szóval én erre tényleg komoly válaszokat várok.
Csak a saját meglátásotok alapján.:)
1. dekoratív
2. tanulással sokat törődő
3. hosszú haj
4. nem káromkodó
5. nem oda tartozó
1. Lapos has
2. A kettō között a jó
3. Inkàbb rövid haj de a hosszú is tud nagyon jó lenni
4. Itt is jobb ha laza de azért utàlom ha egy làny ugy kàromkodik mint egy részeg cigàny vagy ilyesmi
5. Itt is valahogy a kettō között nem jó az ha anti szociális de az se ha csak az érdekli hogy menō legyen és ezért ugy viselkdeik mint a menōk beàll minden trendbr stb.....
Am 15/F
1, inkább a második, bár nem tudom mit tartasz te lapos has alatt
2 olyan középut a kettő között.
3 hoszú vagy közepes haj
4 kizárt dolog mert neme tudom :D
5 inkább a középmezőnybe tartozzon de igazábol lényegtelen.
21F
1. Nem kell hogy mindenre legyen ötlete.
2. Az se jó ha csak tanul, meg azse ha nemtanul.
3. hosszú haj
4. Néha káromkodhat, de ne stresszeljen.
5. teljesen relatív kinek ki a menő.
1.: lapos, mondhatni deszka.
2.: az nem gond, ha az iskolai, számára felesleges anyagokat nem tanulja meg (pl. kémiából és bioszból elég egy alap tudás), de legyen művelt, és foglalkozzon önmaga szellemi fejlesztésével.
3.: inkább hosszú, nagyon ritka, hogy a rövid is tetszik, de volt már rá példa.
4.: legyen laza, de a káromkodást mérsékelje, ne a g*c¡ szó tegye ki szóhasználatának 80%-át.
5.: pont nem érdekel.
18/F
Nem szeretek ilyen végletekbe gondolkodni, úgyhogy én mindenből inkább az arany középutat választanám.
Kivéve a 3-as pontot, annál ugyanis a hosszú hajat pártolom inkább.
1. Laposabb
2. Inkább a törődő
3. Hosszú
4. Mindegy
5. Ez is mindegy
18/f
1. Mindegy, az összkép vonzó legyen számomra.
2. Tanulással sokat törődő.
3. Mindegy, van, akinek a hosszú haj áll jól, van, akinek a rövid. Bár többnyire nekem a hosszú jobban bejön.
4. Legyen laza típusú, de ne káromkodjon, mert azt nem tartom nőiesnek (néha egy-két csúnya szó persze belefér, de ne minden második szava k... meg b..meg legyen)
5. Ez is olyan, mint az előző, hogy csak végleteket írsz. A lényeg, hogy legyen normális, törődjön másokkal, legyen empatikus, és ne aszerint tartsa az embereket jónak vagy nem jónak, hogy milyen helyet foglalnak el az osztály hierarchiájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!