Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha a lány nagyon? 15L
#7: lehetséges, hogy lelki társak vagyunk, a vihar a legkirályabb dolog a természetben :D
kérdező: egyáltalán nem ciki, én a pókoktól meg egyéb ízeltlábúaktól parázom, normális, ha félünk valamitől. ráadásul a tied hamarabb veszélyes, mint az enyém. :D amúgy tök jól jött ki, hogy elírtad a villámlást vvillámlásnak. olyan, mint amikor valaki dadog a félelemtől. mondjuk ilyet csak rajzfilmben hallottam még, de érted. elkalandoztam. a lényeg az, hogy nem ciki, kilencven éves nagymamám a mai napig nem tud aludni viharban, mert úgy retteg, senki sem ítéli el érte. :)
18/f
u.i.: bocs a sok mellébeszélésért, nem direkt csinálom :D
Nem ciki, mindenki fél valamitől.
Te ettől, én a darazsaktól, viszont a vihart imádom. A múltkor kiálltam a viharba és teli torokból énekeltem a Margaret island-től az Eső-t. Volt egy hangulata, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!