Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek a szemüveges lányok?
Igaz, menj orvoshoz és mondd meg neki, hogy ne merjen szemüveget írni, mert elrontja a látásod.
Amúgy sztem azért vagy ilyen, mert jó erős szemüveg kell, nem hordod, nekimentél egy oszlopnak és hülyeségeket hiszel el. Tudod a net és média 90%-a hülyeség. Keress rá, hogy köhögés... Első találatok: tüdőrák mindjár meghalsz!!!
Nem kell erős szemüveg, ezért nem is hordom.
JY5 olvasgasd egy kicsit a biológiakönyvedet, ha ennyire okoskodsz.
27 köszi
Akkor én nagyon el vagyok romolva, ha nekem meg épp tőle romlik több szemorvos szerint...)
Ne egyél gyünölcsöt, mert cukorbeteg leszel. Ne használj mikrót, mert rákkeltő sugarai vannak. Ne egyél vörös húst, mert rákkeltő anyagokat tartalmaz. Ne egyél zöldségeket sem, mert Csernobil óta fertőzött a föld. Ne használj TV-t, gépet, telót, mert a kijelző rontja a szemet. Ne legyél WIFI, Bluetooth közelben, ugyanis az elektromágneses sugárzás rákkeltő. Ne napozz, mert az UV-A és UV-B sugarak rákot okoznak. Ne kösd le magad az autóban, mert balesetkor az öv elvágja a nyakad és meghalsz.
Netes hülyeségek amiből semmi sem igaz. De figyelj, te fogsz rosszul látni pár év múlva, nem én ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!