Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ( többi lent). Kellene valamin változtatnom ha igen akkor min?
Figyelt kérdés
Kövér voltam de sokat fogytam viszont még kellene egy kicsit de az sem annyira szükséges, es emiatt szoktam magam nézegeteni a tükörben hogy milyen az alakom ( bugyiban és melltartóban) és tetszik a látvány meg úgy látom hogy nem vagyok annyira csúnya de mégis az emberek között akár az utcan is frusztálva és szégyellve érzem magam az egész összkép és a kinézetem miatt ... 16 éves vagyok , hosszú barna haj , kék szem , sportos testalkat , 166 cm magas vagyok , nagyon ritkán szoktam magam sminkelni... több ember is mondta már hogy én természetesen vagyok szép es én is már többször észrevettem hogy megnéznek ... Kort is írjatok kerlek ja es lány vagyok2017. aug. 5. 14:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem gyűjts magabiztosságot amit leírtál abból ítélve szép lány lehetsz. Legyel magabiztos az hamar felkelti egy férfi érdeklődését.
21F
2/2 anonim válasza:
A jellemzésed alapján biztosan nem rossz a helyzet :) Egyet kell értenem az előttem válaszolóval, szükséged van sok sok pozitív vissza jelzésre. Szerintem egyébként minden lányban benne van ez amit leirtál, a külsőségek miatti frusztráció. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!