Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne valamin...

Szerintetek kéne valamin változtatnom vagy pont jó? (Adatok lent)

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok 175cm 55-56kg.

A combom 50cm a legvastagabb részen.

A derekam körmérete 64cm.

A csípőm 84cm.

80B-s melltartót hordok. (igaz ezen nem tudok váloztatni, de az arányoka miatt leírom)

36os nadrág

póló méreteim boltok szerint változnak XS-S-M

a BMI szerint alultáplált vagyok.(??)

igazság szerint 2-3kiló felesleget érzek magamon és félek hogy valami testképzavarom van ha a BMI szerint 63kg-tól lenne normális én meg még fogyni is szeretnék.

2015. aug. 27. 21:06
 1/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell semmin se változtatnod
2015. aug. 27. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se.
2015. aug. 27. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!:)
2015. aug. 27. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kell változtatnod, mivel ez a súly nagyon kevés, és te sem látod magad tökéletesnek, ami alapján gondolom hogy semmiféle izom nincs rajtad, ezért érzed azt hogy felesleg van rajtad, és ezért kevés a súlyod is. Nem fogynod kell, hanem izmosodni.
2015. aug. 27. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
a bmi hülyeség
2015. aug. 28. 01:44
 6/7 anonim ***** válasza:

A BMI-t ne vedd figyelembe, mert az például nem tudja a zsír-izom arányod, sem azt, hogy milyen csontozatú vagy. érezd magad jól a bőrödben, leírva nem vészes a dolog, függ attól is, hogyan oszlik el rajtad a súly.

fogyni semmiképp se fogyj, pár kiló hízás nem árt.

2015. aug. 28. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mi döntjük el hogy változtatnod kéne-e valamin hanem te. Nézz bele a tükörbe és ha tetszik amit látsz akkor nem kell változtatnod. ha nem tetszik akkor meg igen. Gondolom genetikailag girnyó alakod van, nem hiszem hogy lenne rajtad bárminemű felesleg. Én 170 centi vagyok 65 kiló és normál női vékony alkatom van. A kilók hazudnak :)
2015. aug. 28. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!