Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ribi vagyok?
Figyelt kérdés
Na ,szóval 13 vagyok de augusztus 24-én leszek 14 éves.Soha ezelőtt még nem volt barátom,mert úgy gondoltam,hogy még korai.Most éppen van egy srác az életemben,aki nagyon kicsi korom óta az egy barátom(természetesen haver szinten),de most komolyodtak a dolgok,és körülbelül 2 hónapja együtt vagyunk.Két-három hete történt,hogy megcsókolt mások elött,de tulajdonképpen az csak egy átlagos szájra puszi volt.Ha ez csóknak számît akkor nekem ez vlt az első...a körülöttem lévő emberek rögtön rámfogták,hogy milyen egy ribi vagyok,mert 13 évesen csókolózom.Azt még hozzá tenném,hogy ez egy sulis táborban volt.2017. aug. 4. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!