Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik ha egy lánynak nagyon fehér porcelán bőre van?
Figyelt kérdés
Apukám mindig piszkál, hogy túl fehér vagyok és barnuljak le mert nem tetszik a fiúknak se az ilyen fehér bőr. Egyébként hozzá sötétbarna a hajam és kék a szemem2017. aug. 4. 02:17
11/15 anonim válasza:
Nekem csak az ilyen lányok tetszenek. A szoláriumos csajoktól egyenesen hánynom kell. A lebarnult szimplán csak nem tetszik. Egyébként Ázsiában (főleg Kína, Korea, Japán) is a fehér bőrű, tehát nem lebarnult lány számít szépnek. A leírásod alapján (porcelán bőr, kék szem, sötét haj) szép lehetsz. Nekem a lebarnult bőrű lányok kicsit sem tetszenek, soha nem kéne. A szolisról már ne is beszéljünk.
12/15 anonim válasza:
Igen tetszenek, de ha egy lány szép akkor szép és ezen a bőrszín nem hiszem hogy sokat változtat, tetszett már ettől függetlenűl sötétebb bőrű lány is , mivel szép volt.
13/15 anonim válasza:
Nekem nagyon, kicsit észak-európai feelinget ad a látszatnak, ami pedig az ideális külső számomra egy lánynál. ^^
14/15 anonim válasza:
Igen, nagyon szép tud lenni. c: De mivel nekem is igencsak fehér a bőröm(vörös haj...) tudom hogy nagy szívás tud lenni. :D
Amennyiben a többiek sikerrel jártak én is jelentkeznék egy képre ha szabad c:
15/15 anonim válasza:
Nyugi én is ilyen vagyok, mégis volt pasim. Nagyon rikitó kék szem, fehér porcelán bőr, és szőke haj.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!