Porcelán fogaim lesznek, utólag lehet fehéríteni rajta ha nem tetszik a színe? Vagy akkor már nem, én olyan jó fehéret szeretnék mint a sztároknak van.
Akkor nem tudom. Ha ez még nem a végleges fogsor, amit betesz, akkor ez egyelőre csak a forma miatt fontos (hogy illeszkedjen), a szín ezután jön.
Minden fogad ki lesz cserélve? Mert ha marad eredeti, akkor olyan színe lesz a porcelánnak, mint a megmaradt igaziaknak, ha komplett új fogsorod lesz, akkor színt kell választani.
Nekem cirkon koronát csináltak.
A szine nagyon szép volt, csak mivel nekem a fogaim szélei átlátszóak, és mindeggyik más szinű ezáltal, nem igazán volt szép az összhatás.
A fogtechnikus dolgozott még vele - velem együtt- összesen három órát.
Leszedte a szint, másikat rakott rá, átfestette a széleket, és stb.
Most tökéletes.
Akkor kérj fogfehérítést, és hogy a fehérített eredeti fogakhoz igazítsa a pótlást. Így valószínűleg időnként fehéríttetned kell majd a fogaidat, hogy ne sárguljanak vissza és ne térjenek el a porcelántól. Ez nem egy olcsó eljárás amúgy...
Ha a sztárok fogsorát szeretnéd, akkor azt max teljes fogsorcserével, vagy valami extrémebb fehérítéssel érheted el. A doki megmondja, mennyire fehéríthetőek ki az igazi fogaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!