Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit nézték meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit nézték meg először egy fiuban?

Figyelt kérdés
Pl. Ha megláttok egy fiút az utcán akit szemrevételeztek.

2017. aug. 3. 21:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#1 voltam
2017. aug. 3. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Én az arcát-azthiszem főleg a szemeit meg a száját.
2017. aug. 3. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:

1. Ha van alkalmam rá megnézem a mosolyát, ha szép a mosolya az nálam nagy plusz.

2. A szeme.

3. Az ápoltsága (köröm, kéz, haj, stb)

4. A szemöldöke nálam fontos, szeretem ha szép sötét a színe, nyílván a szőkének nem lesz erős színű, de az más eset. Valamint a szemöldök formája is fontos.

2017. aug. 3. 21:57
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Belsőszerveit, azon belül a máját: mennyi alkoholt fogyaszt.
2017. aug. 3. 22:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyértelműen előszőr az öszképet,ha az bejön akkor jöhet az arc és a haj. (Imádom a hosszú hajat.)
2017. aug. 3. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Először az arcát.

Utána testét/alakját (csak ez olyan lányos)

Utána pedig az apróbb de számomra fontos részleteket:-kéz

-szem

2017. aug. 3. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:
A mosolyát😍 persze ha az utcan latom nyilvan azt sajnos nem latom de ez esetben az arcat azon belul elosszor a szemeit. Oh es a testartasat! Meg ahogy setal az nagyon nagyon sokat szamit, legalabbis nekem :D
2017. aug. 4. 00:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen közel van. Ha úgy 2-3méteren belül, akkor a szemeit, fogait - száját.. Hogy milyen az arckifejezése mikor észreveszi,hogy nézem :D Én azt is szoktam nézni,hogy milyen magas az illető, milyenek a ruhái, milyen a testtartása, stílusa. De nem ezek alapján "választok" magamnak pasit, csupán csak szeretek ilyen szemléket csinálni 😅 15/L
2017. aug. 4. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!