Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit nézték meg először egy fiuban?
Figyelt kérdés
Pl. Ha megláttok egy fiút az utcán akit szemrevételeztek.2017. aug. 3. 21:36
12/18 anonim válasza:
Én az arcát-azthiszem főleg a szemeit meg a száját.
13/18 anonim válasza:
1. Ha van alkalmam rá megnézem a mosolyát, ha szép a mosolya az nálam nagy plusz.
2. A szeme.
3. Az ápoltsága (köröm, kéz, haj, stb)
4. A szemöldöke nálam fontos, szeretem ha szép sötét a színe, nyílván a szőkének nem lesz erős színű, de az más eset. Valamint a szemöldök formája is fontos.
14/18 anonim válasza:
Belsőszerveit, azon belül a máját: mennyi alkoholt fogyaszt.
15/18 anonim válasza:
Egyértelműen előszőr az öszképet,ha az bejön akkor jöhet az arc és a haj. (Imádom a hosszú hajat.)
16/18 anonim válasza:
Először az arcát.
Utána testét/alakját (csak ez olyan lányos)
Utána pedig az apróbb de számomra fontos részleteket:-kéz
-szem
17/18 anonim válasza:
A mosolyát😍 persze ha az utcan latom nyilvan azt sajnos nem latom de ez esetben az arcat azon belul elosszor a szemeit. Oh es a testartasat! Meg ahogy setal az nagyon nagyon sokat szamit, legalabbis nekem :D
18/18 anonim válasza:
Attól függ milyen közel van. Ha úgy 2-3méteren belül, akkor a szemeit, fogait - száját.. Hogy milyen az arckifejezése mikor észreveszi,hogy nézem :D Én azt is szoktam nézni,hogy milyen magas az illető, milyenek a ruhái, milyen a testtartása, stílusa. De nem ezek alapján "választok" magamnak pasit, csupán csak szeretek ilyen szemléket csinálni 😅 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!