Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú, mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy srác, aki nagyon tetszik. Egy pályára járunk, de még nem nagyon beszéltem vele. Annyi volt a nagy „dumálás", hogy pár esésem után megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Nem a kinézete tetszik benne (mondjuk szerintem egyáltalán nem csúnya), nem tudom leírni mi fogott meg benne. Ő elég társasági, népszerű, sok embert ismer itt. Én viszonylag (eléggé) visszahúzódó vagyok, mert csak idén kezdtem idejárni és nem ismerek valami sok embert. Néha olyan, mintha a vízről nézne, de ebben sem vagyok biztos. Nagyon sok nálam szebb lány van itt, akivel beszélget is. Nagyon szeretném megismerni, de nem tudom mit csináljak :/ Lehet, hogy hagynom kéne a dolgot.. Ti mit gondoltok?
2017. aug. 3. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Smárold le, amikor meg elmész mellette, csapj a seggère, és a vallád felett nézz vissza egy huncut mosollyal :$

Köpni nyyelni sem tud majd :3

2017. aug. 3. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt, hogy te legyél nyitott ha hozzád szól, érezze vagy érzékelje, hogy szimpatikus neked, de a konkrét lépés az legyen az ő dolga.

Mondjuk gondolom azért fogott meg, mert társasági és népszerű, de ha már régóta jár oda, akkor nem is csoda.

2017. aug. 3. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!