Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindenkinek azt mondja, hogy lefeküdtünk. Mit tegyek?
Számíts.
Ha tovább terjeszti, akkor mondd, hogy annyira béna volt, higy csak próbált szexelni, de még a szüzességed setudta elvenni! Ezért is dobtad 😃
Mond meg neki, hogy ne hazudjon. Vagy ha valakinek éppen meséli, akkor vágj a szavába, hogy nem is igaz, amit mond.
Ja, és a legfontosabb. Egy ilyen hazudozó, kibeszélő embert dobni kell a fenébe.
Egyrészt, senkinek semmi köze hozzá, másrészt meg így minden a kapcsolatotokhoz kötődő dolgot valószínűleg kiszínezve híresztel.
Szánalmas... Ezzel akarja biztos a nem létező férfiasságát kompenzálni.
Illetve csöpögtesd el a sztorit több embernek, miszerint ez nem igaz.
Mindenképpen szakíts!
Mondd el neki (higgadtan, pedig joggal lehetsz rá kibukva), h. a rólatok szóló intim handa-bandát, csúsztatást, füllentést, hazudozást Te nagyon rossz néven vetted, úgy érzed elárult, a haverok előtt való hencegés fontosabb neki, mint a Te érzelmeid, érzéseid, becsületed, lelki világod, oda a bizalom...
Pedig egy kapcsolatnak (függetlenül attól, h. mennyi idősek a benne levők) a feltétlen bizalomról kellene szólni, egyfajta szövetségként kellene felfogni, aminek az alapja a szeretet, jó esetben a szerelem.
Ez nálatok nincs meg!
Ne hagyd, h. tovább visszaéljen a bizalmaddal, és hantázzon. Irtó szemét és éretlen, és lehet, h. nem is fog sosem érzelmileg felnőni.
Bármennyire is bele vagy zúgva, felejtős a gyerek.
(Pedig én szoktam második esélyt adni, de itt értelmetlen, és nagyon meg fogod égetni magad. Az ilyenek csinálnak home video-kat, amit aztán elküldenek a haverjaiknak, meg feltöltenek a youtube-ra... elcseszve adott lány egész életét. Tudod, a net nem felejt :( )
#3-ashoz
"Ha tovább terjeszti, akkor mondd, hogy annyira béna volt, higy csak próbált szexelni, de még a szüzességed setudta elvenni! Ezért is dobtad 😃"
Sohase csinálj olyat, h. a férfiasságát cikized valakinek (a srácok nagyon önérzetesek, és könnyen mellre szívják az ilyesmit). Nehogy hirtelen felindulásból/ bosszúból (akár a haver(ok)) bevonásával akaratod ellenére, Téged megalázva elvegye... :(
Ha szereted, azért ne, ha nem, akkor meg nincs értelme.
Ha pedig ő nem szeret (mert nálatok szerintem a részéről nincs szerelem), könnyen baj lehet egy ilyen kijelentésből. Szerintem kár kockáztatni, főleg a haverok előtt ilyet beszólni.
Hagyd ott a francba. egyet találhatsz, mi az egyetlen dolog, amire kellenél neki.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!