Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Van egy fiú akivel nem akartam soha foglalkozni anya meg mindig is azt akarta ha ő lenne a barátom. Most 8 hónapja leszünk együtt már nagyon meg szerettem kb. 1 hónapja le feküdtem vele együtt vesztettül el a szüzességünket. Elmeséltem anyának természetesen haragudott rám és már nem is engedi hogy itt aludjon. Rengeteget sírok mindennap emiatt. Ha elkezdődik az iskola még kevesebbet fogom látni.
Nem tudom miért akar nekem rosszatt a saját anyám soha nem csinálok semmi rosszat sokszor úgy bánik velem mintha nem is a lánya lennék és ez az elött is így volt mielött ismertem ezt a fiút és már az öngyilkosság is volt már a fejemben úgy hogy ha meg halok mindenkinek jobb lesz.
Vesztettük* azelőtt* mielőtt*
Bocsi a hibákért:)
Ne így állj hozzá, butaság lenne emiatt öngyilkos lenni. Szerintem ezen minden lány átesik, az anyukád csak próbál megóvni téged. Hány éves vagy? Amit leírtál azok alapján olyan kamaszkorra tippelnek. Nekem os volt barátom ilyen korban és néha anya pont akkor nem engedett el valahová vele vagy hozzá, amikor legjobban kellett volna és nem értette meg, hogy ez nekem mennyire fontos. De utólag visszagondolva csak féltett és meg akart óvni és néha tényleg jobb volt otthon maradni, én is belátom. Szóval nem tudom pontosan mit értettél azalatt, hogy nem bánik veled úgy mintha a saját lánya lennél, de ha erre gondoltál akkor én ezt gondolom, de persze a saját helyzetemben régebben én sem így fogtam fel a dolgokat.
19/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!