Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik nap lelkitárs, másik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik nap lelkitárs, másik nap nem érdeklem? :D

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy lánnyal neten, és nagyon jól kijöttünk, nem csak jól elbeszélgettünk, de annyira megegyezett, vagy annyira kiegészítő módon különbözött a véleményünk, hogy ilyet még egy emberrel sem tapasztaltam.

Na de egy idő után történt, hogy lelkitársának hívott, azt mondta szeret, és már fél, hogy nem csak barátként, ugyanezt a választ kapta.

Ez az állapot tartott 2 hétig.

Majd egy ideje nem válaszol nekem, vagy ha igen akkor 2 szót, pedig ezelőtt nem csinálta, és ő is utálja, ha valaki ezt csinálja... elmondtam a problémát, 3-szor... mindig ugyanaz volt a válasz, hogy jelenleg én vagyok a legfontosabb, meg egyebek, amiket nem nagyon hiszek el, főleg így, és hogy nincs semmi oka az inaktivitásnak. Na de akárhányszor kérdeztem mit csinált aznap, a válasz az volt, hogy semmit... szóval a semmittevés fontosabb neki mint én, ez így elég érdekesen hatott. Tegnap leírtam neki, hogy örülök, hogy megismerhettem, rossz, hogy nem válaszol, és nem tudom, hogy én tettem-e valami rosszat (visszatekergettem az üzeneteket, tényleg nem találok semmi olyat, ami rossz lett volna), de ha mégis, akkor sajnálom... azóta sem válaszolt, pedig szinte mindig fent van. :D

Nem tudom minek írtam le igazából, csak zavar a dolog, és jobb volt kiírni, mivel elég csalódott vagyok, tekintve, hogy nekem ténylegesen többet jelentett, mint egy emberke, akivel a neten beszélgetek.

Nem volt párkapcsolat, de ebbe a kategóriába írtam, mert 20 alattiak vagyunk mindketten.

2017. júl. 30. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A csaj nem szerelmes és nincsen önbizalma és persze hogy nem te vagy a legfontosabb neki. Ha ez látszott volna akkor mosz más lenne a helyzet. Lépj túl szerintem és keress másik helyen csajt. Ömm szerintem menj buliba ls úgy.
2017. júl. 30. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én arra tippelek,hogy bejött a képbe egy másik fiú. Ha érdekelnéd, akkor írna. Velem is rengetegszer volt már ilyen.Egy darabig jó voltál neki majd jön valaki aki learatja a babérokat.

Tanulság: Minnél előbb találkozni kell az ilyennel, és az ujjaid köré csavarni.

2017. júl. 30. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ohh Jesus :D

A jelenlegi helyzetem tökéletesen olyan mint ez.Csak itt én vagyok az a fél aki nem érti hogy mit rontott el :D Szerencsés,mi?

Lány létemre annyit írtam neki az elmut napokban,hogy egy kicsit cikinek érzem magam.Na jó....nagyon cikinek érzem magam :D

Bocsánat,használató választ nem tudok adin.De hátha van itt valami okos ember aki megtudja magyarázni a problémát.Na és arról nem akarok lemaradni. :D

2017. júl. 30. 23:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Na igen, én is így gondolom, úgy néz ki, hogy ez is lezáródott, pedig már voltak reményeim, tényleg nagyszerű volt a személyisége, legalább is az amit mutatott. :P

3-as, az én helyzetemben is én vagyok ez a fél. :D Ugyanabban a hajóban evezünk, *virtuális pacsi*.

Nem értem az ilyet, ha engem már nem érdekel egy ember, akkor elmondom neki, de nem hallgatok, vagy mint ebben az esetben még pluszba hülyítem is. :p

2017. júl. 31. 00:25
 5/6 DollarDog ***** válasza:

Azért remélem ha (HA) vissza akarja magát könyörögni, akkor férfi leszel a talpadon és azt mondod "ezt elcseszted"! :D

Nem érdemli meg egy ilyen lány a társaságod :D

2017. júl. 31. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ennyi idő alatt olyan nagy szerelembe lehetne esni, meg lelki társakat találni..szerintem "kicsit" túlzott. Lehet bejött valaki a képbe vagy már eredetileg is benne volt, de bárhogy is legyen, ha megint ír, ne engedd, hogy "visszakönyörögje" magát
2017. júl. 31. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!