Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez helytelen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez helytelen?

Figyelt kérdés

Na az van, hogy az egyik legjobb baratom fel eve szakitott a baratnojevel, de a baratom meg szerelmes a lanyba, es vissza szeretne szerezni. A lany ramirt nemreg, hogy a masik legjobb baratom bejelolte ot facebookon, meg snapen meg instan, aztan nemreg ra is irt. A csajnak a srac bejon, de a masik legjobb baratom a lany volt baratja errol nem tud, es most fognak a napokban talalkozni, de valszeg nem lesz belole semmi, mert a baratomnak Van baratnoje, de

Eltudnam kepzelni, hogy szakitsanak, mert mar

Egy ideje nem jo kozottuk a viszony.

A lany volt bartja meg elegge feltekeny tipus szoval nem tudom mi lesz ebbol.

.

Es most buntudatom van hogy nem

Mondom el a lany volt baratjanak, higy talalkoznak.

A ket legjobb baratom ismerik egymast

Miattam, de nincsenek kulonosebben joban, max koszonoviszonyban.

Szerintetek?

A csaj megkert nehogy szoljak neki

En 15 vagyok

Az lany ex baratja 15

A lany 14

A masik legjobb baratom meg 17

2017. júl. 30. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

"erősebb kutya b@.szik"

" csak az a lány foglalt, akin fekszenek"

ezt hagyd rájuk, majd a természetes kiválasztódás elintézi :)

2017. júl. 30. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Bakker, mások 30 évesen nem élnek ilyen aktív szerelmi életet, mint ti 14 évesen... :D szerintem kezdj el blogolni róla, a korosztályodat nagyon szokták érdekelni az ilyen kacifántos történetek, főleg az instán meg a fészbukon. Legalább legyen valami hasznod belőle. Persze álnevekkel írd.
2017. júl. 30. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd rájuk..Mint aki nem tud semmiről, mert a végén még te leszel a hibás, holott benne sem voltál a sztoriban.
2017. júl. 31. 11:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Hat csak en ugye tudom hogy talalkoznak meg ilyenek, aztan a vegen en leszek a hibas hogy nem mondtam el, holott tudtam rola.
2017. júl. 31. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!