Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire baj?

Figyelt kérdés

Mennyire baj ha 14 évesen már vágyom arra hogy legyen barátom. Tudjatok az olyan normális fiúkkal (persze egyszerre csak 1-el😅) akik adnak magukra de nem azok a beképzelt nyomik. Valahogy erre vágyom. Tudom most fognak jonni azok a válaszok hogy "meg fiatal vagy" "várj meg ezzel". De attól meg rossz erzes...

Nem tartom magam se csunyanak se kövernek de eddig semmi😕

Sajnalom ha túl sirankozosra sikerült...

Bocsi az elvezetett meg a helyesírási hibákért.

És köszönöm ha egy kicsit is pocsékoltal rám az idodbol❤❤

2017. júl. 29. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Semmi gond, máskor is élvezkedhetsz nyugodtan a gyakorin :)

Nem gond, nekem legalábbis nem, ne du*asd meg magad egyből és ennyi, sok sikert az ismerkedésben, a netet kerüld (rengeteg oka van, amiért nem éri meg neten ismerkedni hidd el!)

18f

2017. júl. 29. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj,ismerkedj nyugodtan,csak okosan.Csak ne görcsölj rá.
2017. júl. 29. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj ez, kedves vagy!
2017. júl. 29. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen😊😊

Akkor megnyugodtam hogy nincs velem baj😂❤

2017. júl. 29. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:

#1 ugy érzem veled tuti valami történt a netes ismerkedés során. Ha rossz feltételezés akkor bocsi:)

Majd ugy is jön egy srác akivel el leszel. Csak türelem. Igen, tudom milyen nehéz várni:) de megéri.

2017. júl. 29. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Teljesen normális,ki akarsz próbálni valami újat,ez természetes és előbb utóbb össze is fog jönni :D

16/F

2017. júl. 29. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem történt velem semmi, de a netes ismerkedés az nem igazi ismerkedés szerintem.. Nincs meg az adott embernek az igazi reakciói, hanem csak emojik de azok nem adják vissza az arcot amiket vághatott volna élőben, írkálhattok egész este, de ha csak ketten vagytok és beszélgettek rendesen akkor 100szor több dolgot tudtok kibeszélni vagy 1 adott dolgot nagyon jól, lehet csak én vagyok más és nektek a chatelés ugyaolyan mintha élőben beszélnétek valakivel, de nálam ez off..
2017. júl. 29. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj talán ebbe a kategóriába tartozom 16/F!
2017. júl. 29. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!