Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha lenne most egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha lenne most egy pasitok, vagy ha van, meddig mennétek el vele?

Figyelt kérdés
A kor ebben a kérdésben gondolom elég fontos és nyilván puszitól akár a szexig szól a kérdés.
2017. júl. 29. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Először normálisan megismerném, hogy tudjam nem csak arra megy aztán utána jöhetnek a találkák az első csók, és majd később az első együttlét is.
2017. júl. 29. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
15/L(előző)
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez sokban függ attól hogy mióta járok vele. A csók a petting az oké de a szex még nem.

15l

4/11 anonim ***** válasza:

ha nem egyéjszakás kalandot tervezek, akkor attól függ, mióta járok vele, és mennyire bízom meg benne.

17/L

u.i.: tetszik a neved :DD

2017. júl. 29. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes lennék és megvan a bizalom is valószínűleg a szexig, persze nem egyből, de azt se mondom hogy éveket várnék vele.

18/L

2017. júl. 29. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Most arra vagy kíváncsi,hogy egyes korosztályok meddig mennének el?Mert nem biztos,hogy értem a kérdés lényegét.

15/L és ebben a korban szexig már nem.

2017. júl. 29. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Bármeddig (normális kereteken belül) :D 16L
2017. júl. 30. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én 16 éves lány vagyok, barátommal már majdnem két hónapja járunk. Csókolózás, puszi, ölelés, kézfogás ilyesmik voltak. Tovább nem szeretnék menni, mert nem hiszem hogy érett lennék rá hogy ilyen idősen lefeküdjek valakivel. Viszont tényleg szeretem, úgyhogy később el tudnám vele képzelni ha úgy érzem hogy kész vagyok :)
2017. aug. 1. 02:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Bármeddig 19/L
2017. aug. 4. 00:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Én idővel bármeddig. Tuti hogy nem terpesztenék első nap, de egy év után már a szex is mehetne

15

2017. aug. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!