Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy nem bántsam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy nem bántsam meg?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és az egyik fiú barátom az osztályomból irta hogy szerelmes belém.Nekem ez nagyon fura volt mert osztálytársak vagyunk és suliidőbe mindennap találkozunk és ott mégse mondott semmit hanem inkább megirta ezt.

A lényeg az hogy nekem cseppet sem tetszik csak egy jó barát.

nem tudom hogy hogy mondjam meg neki hogy nekem nem tetszik anélkül hogy megsértődne mert mégis jó barátom és én ,ás barátot szertnék?

2017. júl. 29. 17:25
 1/5 anonim válasza:
Hát szerintem mondd meg hogy nem tetszik,kedvesen,mert ha nem mondanád el az igazat akkor még rosszabb lesz neki és neked is,itt egy példa "Szia,azt szeretném közölni veled hogy nekem nem nagyon tetszel így mint fiú de mint barát nagyon bírlak,és légyszíves ne haragudjál,nem hazudtatok neked efelől! :)"
2017. júl. 29. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van koszonom(:
2017. júl. 29. 17:53
 3/5 anonim válasza:
Bocsánat,hazudhatok
2017. júl. 29. 17:54
 4/5 anonim válasza:
Szívesen:)
2017. júl. 29. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első válasza kissé paraszt. Nem kell a másiknak azt mondani, hogy nagyon nem tetszel...

Elég annyit mondani, hogy nem akarod áltatni, te kizárólag barátként tudsz rá tekinteni.

2017. júl. 29. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!