Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti hogyan reagálnátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
Ti hogyan reagálnátok arra ha a barátnőtök vagy esetleg egy fontos személy bántaná magát (vagdosná magát)? Segítenétek neki vagy otthagynátok?
2017. júl. 29. 01:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát hogyha egyszer fontos nekem persze hogy segítek ahogy csak tudok, de ez hogy vágdossa magát nálam önsajnáltatás... Ez fejben dől el. Ha meg akarja ölni magát meg is fogja szép csendben, ha vágdossa magát az inkább figyelemfelkeltés. Persze, segítsünk, de van egy vékony határ. Amúgy kor?
2017. júl. 29. 01:07
 2/8 anonim ***** válasza:
De ha mondjuk a barátnőm vagy a bffem lenne akkor nagyon csodálkoznék, mert én ott vagyok mellette mint a boldogsága, vagy egy kapcsolatnak nincs sok értelme.
2017. júl. 29. 01:11
 3/8 A kérdező kommentje:

16🙄

De az is lehet hogy mondjuk a barátnőd családi bajok miatt csinálja. Oké hogy nem mentség de na😄

2017. júl. 29. 01:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Ismerős többnyire figyelem felkeltés. De ha igazi a probléma akkor max a doki bácsi segít. Ez depresszióbol fakad legtöbbször.
2017. júl. 29. 02:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Én ismertem egy csajt, 2-3x voltunk kint, aztán mondtam neki, hogy nem lesz semmi. Pár perccel késöbb kaptam egy képet h félig kilóg az ablakon.. Este, hogy vagdossa (felületesen) magát.. De az bolond tényleg.. Akkor vágja le.. xD

Amúgy aki normális annak a doki segít, mert aki fejben egyben van az ilyet nem csinál, ha mégis, akkor depresszió. A fent említett esete egy buta liba azóta 20 csávója volt xD

2017. júl. 29. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Mostanság ilyet hülye kislányok csinálnak,a beképzelt problémáik miatt.De először nyilván segítenék,elmondanám hogy hülyeség amit csinál és felesleges stb.Megtudakolnám igazi e a problémája.
2017. júl. 29. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már átestem a vagdosásos dolgon, viszont én nem figyelemfelkeltés és "öngyilkossági hajlam" miatt tettem, pusztán csak aznap dinnyét ettem és ott volt a kés, gondoltam kipróbálom már, hogy milyen ha valaki vagdossa a karját (kicsit hülye vagyok, tudom:P 4-5 éve volt kb) 5 vágást csináltam, utána abbahagytam. Nyílván az elején megpróbálnám lebeszélni, de ha akkor is folytatná, akkor otthagynám, mert ez az egész csak szimpla önsajnáltatás és figyelemfelkeltés semmi több. Volt már ilyenben részem, hogy egy lány írta, hogy ő öngyilkos lesz, ha ott hagyom... tudtam, hogy csak hazudik, mivel aki öngyilkos akar lenni az nem mondogatja, szóval otthagytam és láss csodát a mai napig él.
2017. júl. 30. 22:16
 8/8 anonim válasza:

Én ugyan lány vagyok, de régebben vagdostam magam.

Azóta felnőttem, és nagyon bánom, hülyeség volt.

Igaz, senki nem tudott róla, de ha elmondta neked/hagyta, hogy észrevedd, akkor tőled várja a segítséget. Az a baj ezzel, hogy ilyenkor egy tini nem tud segíteni a másikon. Szakemberre van szüksége.

Nem tudom, milyenek a szülei, de ha normálisak, azzal segítesz a legtöbbet, ha szólsz nekik. Lehet, hogy meg fog utálni érte, sőt valószínű. De ezzel teszel neki a legjobbat.

Viszont ha a szülei nem nyitottak (van aki bántaná is a gyerekért ilyesmiért), akkor pedig rá kell beszélni, hogy menjen el egy szakemberhez. Akár csak egy alkalomra is, valami alkuval. Ő is rájön, hogy jót tesz neki.

2017. aug. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!