Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogyan reagálnátok?
16🙄
De az is lehet hogy mondjuk a barátnőd családi bajok miatt csinálja. Oké hogy nem mentség de na😄
Én ismertem egy csajt, 2-3x voltunk kint, aztán mondtam neki, hogy nem lesz semmi. Pár perccel késöbb kaptam egy képet h félig kilóg az ablakon.. Este, hogy vagdossa (felületesen) magát.. De az bolond tényleg.. Akkor vágja le.. xD
Amúgy aki normális annak a doki segít, mert aki fejben egyben van az ilyet nem csinál, ha mégis, akkor depresszió. A fent említett esete egy buta liba azóta 20 csávója volt xD
Én ugyan lány vagyok, de régebben vagdostam magam.
Azóta felnőttem, és nagyon bánom, hülyeség volt.
Igaz, senki nem tudott róla, de ha elmondta neked/hagyta, hogy észrevedd, akkor tőled várja a segítséget. Az a baj ezzel, hogy ilyenkor egy tini nem tud segíteni a másikon. Szakemberre van szüksége.
Nem tudom, milyenek a szülei, de ha normálisak, azzal segítesz a legtöbbet, ha szólsz nekik. Lehet, hogy meg fog utálni érte, sőt valószínű. De ezzel teszel neki a legjobbat.
Viszont ha a szülei nem nyitottak (van aki bántaná is a gyerekért ilyesmiért), akkor pedig rá kell beszélni, hogy menjen el egy szakemberhez. Akár csak egy alkalomra is, valami alkuval. Ő is rájön, hogy jót tesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!