Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini Fiúk lányok! Ti hogy reagálnátok arra ha a párotok bepisilne?
Hat mindenképpen
Ha mar 12eves kora utan bepisil valaki az már betegség.
Életkortól függően ez lehet kóros, tehát mentális (szándékosan vagy szándékán kívül nem megy el időben a WC-re), vagy szervi baj. Ha fontos neked a párod, mindenképpen beszéld rá, hogy menjen el orvoshoz.
Minden jót kívánok!
Én egyszer pisiltem be, 16 évesen, mikor ilyen-olyan húgyúti megbetegedésem volt, magyarul fel voltam fázva és alapból ilyenkor 20 percenként jár el az ember pisilni, és hát egy ilyen késő délután történt hogy egyik pillanatról a másikra hirtelen ANNYIRA KELLETT HUGYOZNOM, hogy amúgy lehet mire felfutottam volna a kapuból a lakásba kibírtam volna, csak nem találtam meg sajnos egyből a kulcsomat. Aztán bepisiltem.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Felérve a lakásba, szégyenemre, pont várt a barátom ahol jól kinevetett, majd én is csak röhögtem az eseten.
Semmi nem lett belőle, ugyanúgy szeret, sőt talán jobban, amiért ilyen kis béna vagyok. Egész csak nézőpont kérdése, hogy te ezt hogy viseled ha a párod bepislantana.
Amúgymeg egyetértek az előző válaszokkal.
De hát a párotokról van szó. Semmi tolerancia?
Ha jó kis szexi pisi tánc előzi meg, amit még élvez is és látom rajta, nincs tovább, bepisil. Én nagyon boldog lennék. Figyelném milyen erővel tőr kifelé a pisi, hogy surrogna. Utána azt kérhetne tőlem, amit akar boldoggá tenném.
Aggódva hogy valami betegség miatt lehet, vagy pszichés probléma. Biztosan rákérdeznék mi a baj.
A kapcsolatunkon nem változtatna.
Jaaj, hogy egyből valamilyen gondra vagy betegségre gondoltok :-)
Szimplán élvezkedésből teszi, kiváncsiság, csábítás, huncutság, ennyi.
Én imádnám, mindíg is imádtam, aki még nem próbálta élvezkedés és játék (nem dugás közben) közben ezt, nem is tudja milyen élményből marad ki és mindegy hogy F vagy L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!