Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sűrgős! Mit mondjak a szüleimnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sűrgős! Mit mondjak a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Az van hogy a szüleim még nem tudják hogy van barátnőm de mennék át hozzá. Nem szívesen kezdenék azzal hogy- van barátnőm át mehetek hozzá?

Ez olyan béna:/

Valami olyat kéne amivel nincs akkora hangsúly rajta:D

#szülő #átmennék
2017. júl. 27. 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem ha csak úgy odamennel és kicsit ravazetned, hogy van és amennel hozzá a szüleid csak örülnének hidd el! Amúgy hány éves vagy?
2017. júl. 27. 10:03
 2/10 DollarDog ***** válasza:
100%

Mondjuk ha ugy vezeted fel hogy

-Hallod muter! Átmennék egy ismerőshöz / barátnőhöz! Nem gond? De ebbe amugyis mi a ciki? :D legalább nem az jön le nekik hogy jaj a fiam meleg lesz nemtalál párt stb! Semmi ciki nincs abba ha azt mondod átmennél a barátnődhöz!

2017. júl. 27. 10:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Rendben kösz mind 2őnek:)
2017. júl. 27. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy 10? ne legyél töketlen mi a nehéz ebben? :D kb ennyi: átmegyek Zsófihoz majd jövök sziasztok :D
2017. júl. 27. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Anya, vettem gumit, de lassan ott kéne aludnom a csajnál, mert Lejár a szavatossága ...xd
2017. júl. 27. 11:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire töketlen vagy? Légy férfi, ne kisfiú... Csajozáshoz van benned valami, de anyuci apuci elé nem mersz kiálni? Akkor mit fogsz csinélni ha a lány be mutat a szüleinek? Viszel pelenkát?! Megmondod anyudnak, hogy mész ki pár órára, majd jösz.

De egyszerűbb lenne bevallani. Esetleg úgy, hogy van egy lány, akivel kezd több lenni mint barátság... Ennyi..

2017. júl. 27. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Mert? Kigúnyolnak? Ugyan már, én mondtam, hogy elmegyek egy fiúval korcsolyázni, és kész.

Aztán a jelenlegi páromról meg meséltem nekik és közöltem, hogy vele meg a tesóival elmegyünk moziba, aztán vszeg ott is alszok, ne várjanak délelőttnél előbb.

Ennyi.

2017. júl. 27. 12:16
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna ennyien írtok.

Van benne igazság, az lenne a célom hogy csak azt mondják OK:D mert félek hogy ezen fog lógni hetekig hogy én így meg úgy csajozok remélem értitek😂😂

Majd nem röhögő görcsöt kaptam amikor mondtam..

2017. júl. 27. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nah és mi volt? :D
2017. júl. 27. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
csak ugy menj el mintha haverhoz menél:D
2017. júl. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!