Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy fiú, akivel ismerjük egymást egy bizonyos helyről, egy ideig beszélgettünk, de valami miatt lekoptattam(erre most nem szeretnék kitérni, nem vele volt a problémám). Ez pár heze volt. Azóta kerül és úgy tesz mintha nem ismerne(én is), de szoktam látni, hogy messzebbről odapillantgat azon a bizonyos helyen, csak elkapja a tekintetét állandóan, ha odanézek. Ma azon a helyen egy lánnyal beszélgetett, ismerték egymást már, látszott és a csaj folyton méregetett elég feltűnően, és azt vettem észre, hogy direkt úgy beszélgettek, hogy lássam. Megjegyzem, hogy a csaj nem egy szupermodell(nyilván nem csak ez számít egy kapcsolatban, de azért na, mégse méregessen). Most féltékennyé akart tenni, vagy csak szimplán megismerkedett egy másik lánnyal? Vagy ez most mi akart lenni? Légyszi írjatok kort és nemet is.
2017. júl. 26. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Csak féltékennyé tesz... Gyerekesen....
2017. júl. 26. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Miert akarna feltekennye tenni ha mar egyszer lekoptattad? O.o
2017. júl. 27. 01:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!