Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13-22 Éves srácok! Ti mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-22 Éves srácok! Ti mit gondoltok ezekről?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ti hogyan viszonyultok egyes kiegészítőkhöz és ruhákhoz amiket a lányok hordanak? Gondolok itt például ilyenekre hogy Choker haspóló magas derekú nadrág színes haj divatszemüveg Adidas Superstar vagy Vans esetleg Converse cipő. Mit gondoltok a műkörömről és a póthajról? Mennyire jön be nektek ez a tipikus instalány smink? Ha van egyéb ilyen dolog ami vagy nagyon tetszik vagy nagyon idegesít titeket azt légyszíves írjátok le. Előre is köszönöm a válaszokat
2017. júl. 24. 23:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igaz csaj vagyok, es tudom h a kerdes nem nekem szolt, de ahogy elnezem, sok mindenki utalja a tinip!cs@kat...

Nem vagyok leszbi, de utalom, mikor egy csaj elmegy mellettem, es erzem a hat liter parfumot rajta... engem ez is kiakaszt. A hajfestes, ha termeszetes szin, tehat nem zold kek lila es egyeb, akkor nincs gond, a pothaj, ha nem feltuno akkor oke. A mukorom ha szep, nem lenott, es nem tul hosszu, giccses, kkor nem zavar(ne kopogjon, mikor telefonozik) az h milyen ruhamarkaban van, az nem erdekel. Csak ha atlatszo ruhat vesz fel, koldokig kivagva, akkor egy melltartot vegyen mar fel! A cipokhoz meg annyit, a magassarku, meg a 12 egy tucat minden ribin van ilyen az fujj. Egy unneosegre vegye fel, de amugy minek a magassarku? A sminket meg nem kell tulzasba vinni. Attol csak elcsufitja a termeszetes szepseget. A szolarium narancsokat meg inkabb hagyjuk.

2017. júl. 25. 09:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Na és fiúk,ti mit gondoltok még a nykörvös lányokról?Mert én lány vagyok és engem nagyon taszít,olyan ribis feelinget ad a viselőjének.A szakadt farmertől hányok,főleg ha egyben magas derekú.Az agyon sminkelés számomra visszataszító,kivéve ha az egyénnek aknéi vagy egyéb súlyos bőrhibái vannak.A festett lila haj meg a méteres körmöktől is rosszul vagyok.
2017. júl. 25. 13:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Has pólót nem csípem 21F egyszerűbb csajokat jobban kedvelem
2017. júl. 26. 19:05
 14/15 anonim válasza:
Én utálom a sminket meg az ilyen kiegészítőket. Egy lány úgy szép ahogy van! Jó,azért randira egy kis rúzs,esetleg szempillasprirál meg fésülködjön meg,de ennyi! Utálom a póthajat. Körömlakk meg max egy nagyon lágy,világos,inkább köröm erősítő!
2017. júl. 26. 19:22
 15/15 anonim válasza:
Nekem bejön ha fiatalok igényesen öltöznek egy szép testen nincs mit szégyellni de nem árt a közvetlen környezethez alkalmazkodni és nem kiszolgálni magunkat az emberi irigységnek a fiatalság sajnos tova száll és ha ezen időkben nem hódítják meg az igazít és önmagukat akkor mikor tegyék
2017. aug. 20. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!