Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-22 Éves srácok! Ti mit gondoltok ezekről?
Igaz csaj vagyok, es tudom h a kerdes nem nekem szolt, de ahogy elnezem, sok mindenki utalja a tinip!cs@kat...
Nem vagyok leszbi, de utalom, mikor egy csaj elmegy mellettem, es erzem a hat liter parfumot rajta... engem ez is kiakaszt. A hajfestes, ha termeszetes szin, tehat nem zold kek lila es egyeb, akkor nincs gond, a pothaj, ha nem feltuno akkor oke. A mukorom ha szep, nem lenott, es nem tul hosszu, giccses, kkor nem zavar(ne kopogjon, mikor telefonozik) az h milyen ruhamarkaban van, az nem erdekel. Csak ha atlatszo ruhat vesz fel, koldokig kivagva, akkor egy melltartot vegyen mar fel! A cipokhoz meg annyit, a magassarku, meg a 12 egy tucat minden ribin van ilyen az fujj. Egy unneosegre vegye fel, de amugy minek a magassarku? A sminket meg nem kell tulzasba vinni. Attol csak elcsufitja a termeszetes szepseget. A szolarium narancsokat meg inkabb hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!