Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom beszeretne engem mutatni a szüleinek. Ilyenkor mit "szokás"? (többi lent)
Figyelt kérdés
Na szóval..mibe érdemes menni?(én egy rózsaszín haspólóra gondoltam de nem tudom hogy abban mennyire lennék "kiutálva" felőlük)kell ajándékot vinni?ha igen mit szokás venni?2017. júl. 22. 12:50
11/14 A kérdező kommentje:
Akkor nézek másik pólót.köszönöm a válaszokat.akkor alkoholt nem viszek.^^ majd keresek valami bonbont azért.^^
2017. júl. 22. 14:16
12/14 anonim válasza:
Nincs esetleg a fiúnak lány testvére aki kb veled egykorú? És akkor tudnád ő mibe szokott járni, ha ő szolidabban öltözködik akkor te is kb próbálj msg olyasmit. Érted mire gondolok.
13/14 A kérdező kommentje:
De van neki.nálam 1 évvel fiatalabb.ő ilyen "cuki" ruhákban szokott lenni.
2017. júl. 22. 17:16
14/14 anonim válasza:
Oké,hogy nem mész haspólóba, de ez a "haspólós jellem" előbb-utóbb ki fog ütközni. Az ilyen lányok általában nem csak a hasukat teszik ki és nem a legszerényebbek. Valószínűleg két hét múlva már nem csak a kezét fogod fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!