Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérjem fel én? Nem így szokás.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérjem fel én? Nem így szokás.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, nyolcadikas. Ebben a tanévben mi fogunk palotást táncolni, azzal lehetünk párban, akivel csak szeretnénk. Az egyik osztálytársam a többieknek azt mondja, hogy felkérne engem, csak nem mer. Egyáltalán nem tetszik, meg én sem neki (ez biztos), de nem meri megkérdezni. Felkérjem én, vagy várjak tovább?

2016. okt. 5. 19:17
 1/5 A kérdező kommentje:
És igent mondanék, már csak azért is, mert az évek alatt megtanultam a táncot, így nem lenne nagy kunszt.
2016. okt. 5. 19:19
 2/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
Engem is a lány partnerem kért fel, hogy legyek a párja a szalagtűzőn. Persze, hogy igent mondtam, nem akartam megbántani. Szóval kérd fel nyugodtan.
2016. okt. 5. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá/ülj le mellé és mondd, hogy te ezt és ezt hallottad és ha most felkér, szívesen igent mondasz.
2016. okt. 5. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Kerd fel persze!
2016. okt. 5. 19:37
 5/5 anonim válasza:
Semmi képpen. Gondolj csak bele, mi lenne ha ez fordítva történne?
2016. okt. 29. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!